Ліки для онкохворих
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Рекомендую хороший сайт , який дпоможе знайти безкоштовні препарати, для лікування онко. Ці препарати закуплені державою і вам зобовязані видавати їх у лікарні безоплатно. Якщо ж вам пропонують щось купувати (або ви уже купили в аптеці) - на цьому ж сайті можна ввести серійний номер препарату і дізнатись, чи не належить він до партії з держзакупівлі. Якщо так - то ви стали жертвою злочину
Сайтом користуватись дуже зручно, не потрібні якісь реєстрації, чи довгі очікування. Сподіваюсь, нікому він не згодиться, але у житті буває всяке.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Учасник-експерт
І тут принизити догадався Ото, Саня.Островський О.В. пише: Хоч щось ти корисне запостив.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Учасник-експерт
Яке щастя Для мене це так важливо, шо йой.Островський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
І запамятай - кожен мій коментар - перлина дорогоцінна, і те що він не подобається тобі, чи 2-3 вишиватним твоїм друзям цінності його ніяк не применшує. Повчився б краще, поки не пізно
- Symbioz
- Платиновий учасник
Островський О.В. пише: Хоч щось ти корисне запостив, дякую.
Миша, тебя почтили)
https://s.w.org/plugins/lazy-moderator/screenshot-2.jpg?r=1337084
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А то значить люди які поклали свої життя на Майдані, то вишиватники? І хлопці, які захищають твоя сраку на фронті також вишиватники? І ті хто ризикуючи здоров'ям зараз захищає майно громади, також вишиватники?Михайло Ворончук JW пише:
І запамятай - кожен мій коментар - перлина дорогоцінна, і те що він не подобається тобі, чи 2-3 вишиватним твоїм друзям цінності його ніяк не применшує. Повчився б краще, поки не пізноОстровський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
Дістав уже, будеш свою ватну фігню у своєму подвальчику впарювати.
- Dentist
- Адміністратор
перлинаМихайло Ворончук JW пише:
Яке щастя Для мене це так важливо, шо йой.Островський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
І запамятай - кожен мій коментар - перлина дорогоцінна, і те що він не подобається тобі, чи 2-3 вишиватним твоїм друзям цінності його ніяк не применшує. Повчився б краще, поки не пізно