- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
І тут принизити догадавсяОстровський О.В. пише: Хоч щось ти корисне запостив.
Яке щастяОстровський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
Островський О.В. пише: Хоч щось ти корисне запостив, дякую.
А то значить люди які поклали свої життя на Майдані, то вишиватники? І хлопці, які захищають твоя сраку на фронті також вишиватники? І ті хто ризикуючи здоров'ям зараз захищає майно громади, також вишиватники?Михайло Ворончук JW пише:
І запамятай - кожен мій коментар - перлина дорогоцінна, і те що він не подобається тобі, чи 2-3 вишиватним твоїм друзям цінності його ніяк не применшує. Повчився б краще, поки не пізноОстровський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
Ні, звичайно. От тільки незрозуміло ти-то тут при чому? В усіх цих подіях тебе помічено не було))))Островський О.В. пише: А то значить люди які поклали свої життя на Майдані, то вишиватники? І хлопці, які захищають твоя сраку на фронті також вишиватники? І ті хто ризикуючи здоров'ям зараз захищає майно громади, також вишиватники?
Михайло Ворончук JW пише:
Яке щастяОстровський О.В. пише: Я тебе тут навпаки похвалив.
Для мене це так важливо, шо йой.
І запамятай - кожен мій коментар - перлина дорогоцінна, і те що він не подобається тобі, чи 2-3 вишиватним твоїм друзям цінності його ніяк не применшує. Повчився б краще, поки не пізно
І де це я таке писав? Чи казав? І ти не дуже рівняй АТОшників з невідомо якими "активістами", які не зрозуміло що там зараз від кого і для кого захищають. Перші можуть образитись.Островський О.В. пише: А то значить люди які поклали свої життя на Майдані, то вишиватники? І хлопці, які захищають твоя сраку на фронті також вишиватники? І ті хто ризикуючи здоров'ям зараз захищає майно громади, також вишиватники?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua