Платна медицина
Опитування: Чи варто у нас нарешті запровадити платну медицину? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
5 | 83.3% |
Ні |
|
1 | 16.7% |
Загальна кількість голосів: 6 ( Аlоis, IIIkinep, Старик Хотабыч, Dj Os, LuK ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Хоч лікарня була і державна, але грошей у нас пішло чимало: лікарям, медсестрам, санітарам, оплата за ліки, оплата за ренген і тд. В мене ці гроші не вимагали, просто реально видно шо лікарні зараз не фінансуються взагалі. От і мусив бігати з пачкою бабла, яку розпихував всім по кишеням. Особисто мені цей процес гидкий, я б краще заплатив скільки потрібно на рахунок лікарні і був би спокійним, шо лікарня буде робити все можливе для найшвидшого одужання.
Та виникає питання - кому треба така "безплатна" медицина взагалі? Вже давно пора сказати відкрито, шо медицина у нас платна!
Шо ви думаєте з цього приводу? Який життєвий досвід повязаний з нашою медициною є у вас?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
навіть якщо ти заплатиш гроші у кассу,звідки гарантія що тебе пролікують нормальними ліками?
а не візьмуть за дорогі ліки а пролікують дешевшими аналогами?
краще купити самому у аптеці .
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
а ти в яку лікарню попав? міську чи залізничну?
що до твоєї пропозиції,думаю для нашого міста вона нереальна.
лікарям краще брати налічкою чим через кассу.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
- LuK
- Адміністратор
ти чьто хто тоді лікувати буде??????Si Rozha пише: а за побори та хабарі звільняти з роботи і притягувати до кримінальної відповідальності. .
Ос,скажу тобі одне,тобі ще повезло що не попав у нашу лікарню
столичні фінансуються набагато краще.
На рахунок оплати,підтримую!!!Але за ті кошти потрібно надавати відповідні послуги.А не чекати пів дня у відділенні медсестру з уколом.Я раз так і не дочекалась,плюнула на все та пішла.... чекала з 9 до 12.30....нагадувала декілька раз.....
А от в останне приємно здивував наш діагностичний центр Експерт .Записалась на певний час,прийшла,відразу обстежилась,і не чекала у черзі пару годин.зайняло все 15 хв. І оплата порівнянно недорога.За такий сервіс можна і більше брати.
- Si Rozha
- Учасник-експерт
LuK пише:
ти чьто хто тоді лікувати буде??????Si Rozha пише: а за побори та хабарі звільняти з роботи і притягувати до кримінальної відповідальності. .
Ос,скажу тобі одне,тобі ще повезло що не попав у нашу лікарню
столичні фінансуються набагато краще.
На рахунок оплати,підтримую!!!Але за ті кошти потрібно надавати відповідні послуги.А не чекати пів дня у відділенні медсестру з уколом.Я раз так і не дочекалась,плюнула на все та пішла.... чекала з 9 до 12.30....нагадувала декілька раз.....
А от в останне приємно здивував наш діагностичний центр Експерт .Записалась на певний час,прийшла,відразу обстежилась,і не чекала у черзі пару годин.зайняло все 15 хв. І оплата порівнянно недорога.За такий сервіс можна і більше брати.
Експерт Сірожа Кормилецький?...
- Lego
- Платиновий учасник
Но год назад я убедился в обратном. Не буду вдаваться в подробности, но был крайне удивлен, что столько анализов, осмотров и процедур можно пройти абсолюто бесплатно. Достаточно было иметь мед. полис. Хотя были и исключения, но они касались сложных анализов и процедур.
Поэтому, даже не знаю, хорошо, если есть чем платить... а у кого нет?
Хотя, с другой стороны если человек всю жизнь работал и отчислял деньги на страховку или мед.полис, то проблем не должно быть.
А если вообще край? Всякое же в жизни бывает. Помирать будешь и никто не шевельнется?
- Si Rozha
- Учасник-експерт
Lego пише: Я тоже думал, что медицина давно уже "платная".
Но год назад я убедился в обратном. Не буду вдаваться в подробности, но был крайне удивлен, что столько анализов, осмотров и процедур можно пройти абсолюто бесплатно. Достаточно было иметь мед. полис. Хотя были и исключения, но они касались сложных анализов и процедур.
Поэтому, даже не знаю, хорошо, если есть чем платить... а у кого нет?
Хотя, с другой стороны если человек всю жизнь работал и отчислял деньги на страховку или мед.полис, то проблем не должно быть.
А если вообще край? Всякое же в жизни бывает. Помирать будешь и никто не шевельнется?
Ти або залізничник, або живеш у Росії.