Платна медицина
Опитування: Чи варто у нас нарешті запровадити платну медицину? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
5 | 83.3% |
Ні |
|
1 | 16.7% |
Загальна кількість голосів: 6 ( Аlоis, IIIkinep, Старик Хотабыч, Dj Os, LuK ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Абсолютно з вами згідний. За такой безоплатної медицини ми лпатимо двічі: перший раз у вигляді податків, другий безпосередньо в лікарні. А так будемо хоча б раз платитиSi Rozha пише: Варто запровадити платну, або хоча б страхову медицину, а за побори та хабарі звільняти з роботи і притягувати до кримінальної відповідальності. Умови гри мають бути прозорими, а носії "найгуманнішої" професії не повинні перетворюватись на рекетирів чи жебраків.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
Т.е. не умрут только железнодорожники?Si Rozha пише: Ти або залізничник, або живеш у Росії.
Вопрос же не в том, кем я работаю, а в том, как лучше для всех нас...
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Так і будемо платити як і платили. Згадайте про вищу освіту- колись була безкоштовна, зараз зробили платною.Скажіть, є на форумі хоч одна людина, яка ні разу не давала хабаря під час вступу чи навчання у ВНЗ?Dj Os пише:
Абсолютно з вами згідний. За такой безоплатної медицини ми лпатимо двічі: перший раз у вигляді податків, другий безпосередньо в лікарні. А так будемо хоча б раз платитиSi Rozha пише: Варто запровадити платну, або хоча б страхову медицину, а за побори та хабарі звільняти з роботи і притягувати до кримінальної відповідальності. Умови гри мають бути прозорими, а носії "найгуманнішої" професії не повинні перетворюватись на рекетирів чи жебраків.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Скажіть, хто в нашій країні може дати гарантію,що після збору енної суми страхових внесків страхова компанія не зникне у невідомому напрямку, чи на вас не будуть економити ліки?Це на рахунок страховки. А якщо на даний момент зробити платною медицину то нам навіть нежить будуть лікувати, видаючи її за серйозну недугу. Побори і хабарі-будь-ласка, є статті кримінального кодексу. І що когось в нас в Шепетівці посадили? Чи може ніхто не бере? Просто спочатку треба наводити порядок у тому, що є а потім рухатись далі.Si Rozha пише: Варто запровадити платну, або хоча б страхову медицину, а за побори та хабарі звільняти з роботи і притягувати до кримінальної відповідальності. Умови гри мають бути прозорими, а носії "найгуманнішої" професії не повинні перетворюватись на рекетирів чи жебраків.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- LuK
- Адміністратор
Моя мама його має,все життя проробила на залізниці,але коли потрібно було робити операцію,відмовилась від нього.
І оплачувала все згідно тарифу....При серйозних проблемах зі здоров"ям він не дуже вигідний....
Сі Рожа,я не про того експерта)))) мені до нього ще зарано
хочецца пожить іщо
я про "Експерт" бачу вони розширяються
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Медицина в нас безкоштовна))) лікування платне)
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
LuK пише: Толку з тих полісів (наших залізничних).
Моя мама його має,все життя проробила на залізниці,але коли потрібно було робити операцію,відмовилась від нього.
І оплачувала все згідно тарифу....При серйозних проблемах зі здоров"ям він не дуже вигідний....
Сі Рожа,я не про того експерта)))) мені до нього ще зарано
хочецца пожить іщо
я про "Експерт" бачу вони розширяються[/quote
Та я бачив, що розширяються. Кухарчук ще не так, а Кормилецький дуже розширився...))))))))