Раздел о вкусной и здоровой пище.
- Immortal
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- te3s
- Молодший учасник
- Дописи: 38
- Подяка отримана: 0
З чорним не пробував, але якщо горошок(не мелений), то думаю можна обiйтися i без помiдора... Все ж червоний...Кажеш червоний, а чорний не піде бо в мене тільки він, а спробувати це блюдо дуже хочеться[/b]
- Nastynya
- Платиновий учасник
/ От досвіду на жаль у цій галузі нема, та там і треба великих знань щоб відрізнити домашній від купленого. Мене часто пригощали домашніми помідорами і огірками, от в цьому мож і є досвід!Бачу в тебе є досвiд в цiй галузi. I скiльки ж у тебе вродило помiдорiв(шт.)? )))[/b]
- te3s
- Молодший учасник
- Дописи: 38
- LuK
- Адміністратор
- Nastynya
- Платиновий учасник
На скыльки я знаю в них більшість страв гострі на смак і не кожен зможе їх з"їсти. Nino так чи ні?Баклажани я теж люблю тушені і закриті /А я зараз насолоджуюсь татарською та корейською кухнею.Подобаються баклажани по їх рецептах.Рапани ще вчора пробувала,сподобалось!!!!І татарські лаваши!!!!!А ще зараз буду пробувати різні горіхи та фрукти,залиті медом!!!Тоже татари продають!!!СМАКОТА!!!!Фото прилагається!!![/b]
- LuK
- Адміністратор
- qwert
- Старший учасник
- Дописи: 42
це ти в кримських татар купуєш?Кухня в них точно гостра!!!Але вони пропонують страви у 3 варіантах.не гостре,гостре,сильно гостре!Так що можна вібрати! Купила пляшечку ткемалі ще вчора!!!(то такий гострий соус зі спеціями) :shock: :shocked: :multi:[/b]
- LuK
- Адміністратор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Nino, відкрию вам невеликий секрет... 90 % персиків, які продають татари, вирощені в Турціїї... Біля моря персики не ростуть. Хіба що в центрі (степовому) Криму. Але вони там і лишаються...Тільки в них.Їхне смачніше!!!Наші не вміють так приготувати.Ще пару корейок тут торгує.В них теж смачне.Ще обалденні персики татари продають.Величезних розмірів!!Теж самі вирощують.[/b]