Раздел о вкусной и здоровой пище.
- Morkovka
- Адміністратор
15 груд. 2011 00:10 #74037
від Morkovka
Відповідь від Morkovka у темі Відповідь: Раздел о вкусной и здоровой пище.
Я от мамалигу люблю з домашньою бринзою і салом))) Смакота!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Demchuk
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 379
- Подяка отримана: 35
15 груд. 2011 10:28 #74044
від Demchuk
[SIGPIC][/SIGPIC]
Відповідь від Demchuk у темі Відповідь: Раздел о вкусной и здоровой пище.
В мене Бабуся смачку мамалигу готує також з бринзою і салом
[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Morkovka
- Адміністратор
28 груд. 2011 23:43 #74510
від Morkovka
Відповідь від Morkovka у темі Відповідь: Раздел о вкусной и здоровой пище.
Сьогодні зробила дуже смачний суп-пюре з кореня селери! Спочатку дуже скептично цей рецепт сприйняла, але моя половинка дуже оцінила його ніжний смак))) Дуже хотіла зробити фото, але не вийшло зробити тому виставляю фото з сайту, де воно було! http://i0.edimdoma.ru/data/recipes/0003/3019/33019-real.JPG?1322867278Отож... Що вам потрібно для супчику:1 корінь середній селери (порізаний на кубики)1 літр готового курячого бульйону 1 цибулина2 ст. ложки оливкової олії4 середні картоплини (порізати на кубики)200-300 мл сметанки0,5 ч. ложки мускатного горіха (я його перед киданням у суп трішки прожарювала для насиченішого смаку і перемолола у чопорі практично у сипучу масу)якщо є пертушкасіль, перчикСпочатку потрібно взяти кастрюлю з грубим дном (я брала казаночок) розігріти її, потім туди 2ст. ложки оливкової олії, цибульку порізану, коли вона стане м"якою, кинути порізану кубиками селеру. Її просмажити 5 хв., після чого кинути картоплю порізану кубиками, залити це усе бульйоном і чекати поки картопля не звариться. Коли картопелька зварилася, усе перемолоти у блендері, знову залити у кастрюлю, кинути туди сметану, горіхи, сіль, перець. Довести усе до кипіння, щоб супчик не підгорів - помішувати Подавати з петрушкою! Повірте ваші сили обов"язково будуть оцінені! Смачного! Усіх з наступаючим
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.088 секунд