Раздел о вкусной и здоровой пище.

Більше
15 груд. 2011 00:10 #74037 від Morkovka
Я от мамалигу люблю з домашньою бринзою і салом))) Смакота!

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Demchuk
  • Demchuk аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
15 груд. 2011 10:28 #74044 від Demchuk
В мене Бабуся смачку мамалигу готує також з бринзою і салом

[SIGPIC][/SIGPIC]

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
28 груд. 2011 23:43 #74510 від Morkovka
Сьогодні зробила дуже смачний суп-пюре з кореня селери! Спочатку дуже скептично цей рецепт сприйняла, але моя половинка дуже оцінила його ніжний смак))) Дуже хотіла зробити фото, але не вийшло зробити тому виставляю фото з сайту, де воно було! http://i0.edimdoma.ru/data/recipes/0003/3019/33019-real.JPG?1322867278Отож... Що вам потрібно для супчику:1 корінь середній селери (порізаний на кубики)1 літр готового курячого бульйону 1 цибулина2 ст. ложки оливкової олії4 середні картоплини (порізати на кубики)200-300 мл сметанки0,5 ч. ложки мускатного горіха (я його перед киданням у суп трішки прожарювала для насиченішого смаку і перемолола у чопорі практично у сипучу масу)якщо є пертушкасіль, перчикСпочатку потрібно взяти кастрюлю з грубим дном (я брала казаночок) розігріти її, потім туди 2ст. ложки оливкової олії, цибульку порізану, коли вона стане м"якою, кинути порізану кубиками селеру. Її просмажити 5 хв., після чого кинути картоплю порізану кубиками, залити це усе бульйоном і чекати поки картопля не звариться. Коли картопелька зварилася, усе перемолоти у блендері, знову залити у кастрюлю, кинути туди сметану, горіхи, сіль, перець. Довести усе до кипіння, щоб супчик не підгорів - помішувати :) Подавати з петрушкою! Повірте ваші сили обов"язково будуть оцінені! Смачного! Усіх з наступаючим ;-)

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.088 секунд
0
репостів
0
репостів