Чи розпочнеться опалювальний сезон в Шепетівці?
- Відвідувач
Щось я не зрозуміла, що це означає? Опалювання припинять чи ні?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Тобто якщо хтось декілька місяців назад відключився, кому він заносив взятку?
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
А вони його законно включили?Catherine пише: ngp-ua.info/2017/11/34606
Щось я не зрозуміла, що це означає? Опалювання припинять чи ні?
- Іван
- Платиновий учасник
Мені дозвіл давала міськрада на основі рішення , але тоді почав вже укоренятись в нашому місті енергоінвест, якийсь там заступник тодішнього алєксандрова втирав мені , що вони не можуть підписати мені дозвіл на відключення від їхнього опалення , мабуть на лапу хотів, після суперечки з ним я попросив в нього номерок керівника їхнього, але він сам вирішив подзвонити .
Так мені підписали дозвіл на автономне в цих злодюг.
Під час процедури відключень нікому нічоготне носив і не збирався. Якось привчений так.
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Іван пише: Зараз вам дозвіл ніхтотне дасть, бо система наповнена водою. Чекайте закінчення " опалювального сезону".
Це зрозуміло.
Іван пише: Мені дозвіл давала міськрада на основі рішення , але тоді почав вже укоренятись в нашому місті енергоінвест, якийсь там заступник тодішнього алєксандрова втирав мені , що вони не можуть підписати мені дозвіл на відключення від їхнього опалення , мабуть на лапу хотів, після суперечки з ним я попросив в нього номерок керівника їхнього, але він сам вирішив подзвонити .
Під час процедури відключень нікому нічоготне носив і не збирався. Якось привчений так.
Зараз же не дають так просто дозволів прикриваючись законом, от і хочу зрозуміти хто може таке провернути.
Просто так як вони гріють це просто жесть, в середньому я платив минулого року по 1.5к грн в місяць. По моїм розрахункам за ці самі гроші можна поставити приблизно три керамічних обігрівача по 500 ват кожен. І гріти вони будуть весь час. Якщо закласти сюди те що їх можна регулявати і тим самим зменшувати час їх роботи вийде ще дешевше.
До прикладу, поки не було опалення я включав один такий обігрівач, від додавав приблизно 4 градуси до температури в квартирі. Квартира добре утепленна, і це було біля 21-22 градусів, площа біля 40кв м. Після того як включили опалення температура піднялась ще УВАГА... на 1-2 градуси. І за таке тепло я викладу енергоінвесту не менше тисячі гривень в місяць. Батареї ледь теплі. І для того щоб було більш-менш тепло мені треба буде викладати ще пару сотень додаткових гривень на електрику.
До слова, минулої зими температура не піднімалась вище 19 градусів.
Економія і зручність індивідуального опалення думаю буде ще вища.
Тепер питання, нах*я мені це все треба? Можливо хтось зможе з весни допомогти з вирішенням цього питання?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
О В Островський пише: Так прийняли нарешті закон, якщо більше половини жителів за індивідуалку, то відключишся без проблем
Там же здається якщо у більшості ВЖЕ стоїть індивідуальне?
- Іван
- Платиновий учасник
Ну якщо ви плануєте опалювати опалювати обігрівачами після відключення від централізованого, то надовго ваших дротів у квартирі та в під'їзді не вистачить та і дозволу на встановлення електричного оплення в кімнатах вам ніхто мабуть не дасть, стикався раніше сам з цим.Шепетівчанин пише:
Іван пише: Зараз вам дозвіл ніхтотне дасть, бо система наповнена водою. Чекайте закінчення " опалювального сезону".
Це зрозуміло.
Іван пише: Мені дозвіл давала міськрада на основі рішення , але тоді почав вже укоренятись в нашому місті енергоінвест, якийсь там заступник тодішнього алєксандрова втирав мені , що вони не можуть підписати мені дозвіл на відключення від їхнього опалення , мабуть на лапу хотів, після суперечки з ним я попросив в нього номерок керівника їхнього, але він сам вирішив подзвонити .
Зараз же не дають так просто дозволів прикриваючись законом, от і хочу зрозуміти хто може таке провернути.
Просто так як вони гріють це просто жесть, в середньому я платив минулого року по 1.5к грн в місяць. По моїм розрахункам за ці самі гроші можна поставити приблизно три керамічних обігрівача по 500 ват кожен. І гріти вони будуть весь час. Якщо закласти сюди те що їх можна регулявати і тим самим зменшувати час їх роботи вийде ще дешевше.
До прикладу, поки не було опалення я включав один такий обігрівач, від додавав приблизно 4 градуси до температури в квартирі. Квартира добре утепленна, і це було біля 21-22 градусів, площа біля 40кв м. Після того як включили опалення температура піднялась ще УВАГА... на 1-2 градуси. І за таке тепло я викладу енергоінвесту не менше тисячі гривень в місяць. Батареї ледь теплі. І для того щоб було більш-менш тепло мені треба буде викладати ще пару сотень додаткових гривень на електрику.
До слова, минулої зими температура не піднімалась вище 19 градусів.
Економія і зручність індивідуального опалення думаю буде ще вища.
Тепер питання, нах*я мені це все треба? Можливо хтось зможе з весни допомогти з вирішенням цього питання?
Автономне 100% набагато зручніше ніж централізоване , мови навіть нема. Тільки от займатися цим потрібно було ще до опалювального сезону.
- Іван
- Платиновий учасник
Та не за , а якщо вже від'єдналися раніше , попід' їзно та побудинково.О В Островський пише: Так прийняли нарешті закон, якщо більше половини жителів за індивідуалку, то відключишся без проблем