Чи розпочнеться опалювальний сезон в Шепетівці?
- opalj
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 3
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Did_Panas
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 28
Мені цікаво, який депутат проголосує за це рішення? Хоча думаю, що два голоси в них вже точно є.
Цікаво, якщо покласти кілограм гречки під одіяло стане тепліше?
- udler
- Новачок
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 3
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Ну мільйон туди, мільйон сюди, як легко можна скоротити борг із 59и до 2х млн."Тобто, фактичний борг ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» перед НАК «Нафтогаз України» складає всього 2,56млн грн."
А судячи з вашої сторінки борг від споживачів 8.310.720"Важливо відмітити, що загальна заборгованість наших споживачів за послуги теплопостачання сьогодні складає 8,32 млн грн."
І чомусь досі знаходжу свій борг (так так був боржником^^) хоча вже він сплачений, і отже можу припустити що багато хто (як і я) погасили свій борг, а ви досі не змінили цю цифру, і публікуєте суму боргу не достовірну (а статья із цифрою боргу вийшла 1/11)
Просто зауваження.
- Відвідувач
У якому місці тут фігурує міська влада? Боргів за опалення шкіл та садочків немає. Докерувався Пустовойт, що немає грошей (при найвищіх тарифах в області) - то нехай бере кредит у банку.
Я вам кажу: єдиний вихід - звертатися до загальнонаціональних каналів. Дзвоніть в 1+1, Інтер, СТБ прямо сьогодні. Цих шахраїв з Інвесту гнати треба з міста.
Як закінчиться ця епопея з опаленням - міська влада має подати заяву в Антимонопольний комітет. Шепетівка інвест є природною монополією, він не має права шантажувати місто. Його діяльність має регулюватись та обмежуватися. Якщо нічого не робити - наступного року тариф буде 75 гривень. Це я кажу з того, що ми всі бачимо по Смілі. Там тариф НАЙВИЩИЙ В УСІЙ УКРАЇНІ, а ці покидьки все одно місто не підключили, бо вони "збиткові".
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- LuK
- Адміністратор
Щойно була біля котельні нашого мікрорайону.Минулого тижня там хоч якийсь двіж спостерігався, горіло світло, були помітні працівники.А останні 3 дні там глухо. Навіть нема чергового... мабуть опалювальний сезон не скоро почнуть. Зараз знайдуть виправдання що йде потепління...opalj пише: Якщо раніше Пустобрех пояснював затримку тим, що не затверджені тарифи, то що каже тепер?
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52