Знищення регiонального ландшафтного парку "Мальованка"
- либерман
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
По-друге, дуже дякую за фото. Я не експерт в цих справах, але на віники так березові гілки не заготовляють, для цього не ріжуть дерево під корінь. А також видно, що ділянка більше схожа на занедбане поле ніж ліс.
По-третє, давайте для початку розбиратись по фактам, а тоді кидати звинувачення на будь яку адресу. Дійсно не лишні були би жпс координати щоб перевірити кадастр.
- либерман
- Автор теми
- Платиновий учасник
Баняк — це не обов’язково тільки «чавунний горщик», але також бляшаний горщик, казан, котел, в якому варять білизну, тримають дощівку, варять їжу тощо. Таке значення має баняк і в говірках Галичини, і в польській мові, звідки він запозичений.
Якби ви там були то побачили б що це не схоже на поле. Поля там майже чисті з поодинокими молоденькими соснми. А поряд сосновий ліс який переходить в березняк.
- Dentist
- Адміністратор
з.і. Але ж ви слово баняк використали не про посуд, а про певну людину, тому навіщо ці дитячі відмазки?
www.google.com.ua/maps/@50.1885364,27.11.../data=!3m1!1e3?hl=ru
- либерман
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
Отже, якщо я в Мальованці буду мати город/свою землю, я не маю права різати дерева на ній?Либерман пише: Це заповідник і крапка. Всі землі навколо села на багато кілометів то заповідна зона в якій заборонена будь яка діяльність
- Повсталий з пекла
- Елітний учасник
- Дописи: 160
- Подяка отримана: 18
ВікіпедіяDentist пише:
Отже, якщо я в Мальованці буду мати город/свою землю, я не маю права різати дерева на ній?Либерман пише: Це заповідник і крапка. Всі землі навколо села на багато кілометів то заповідна зона в якій заборонена будь яка діяльність
Регіональний ландшафтний парк «Мальованка» — природоохоронна територія в Україні, в межах Шепетівського та Полонського районах Хмельницької області.
Створений у 1998 році загальною площею 7560 га з ініціативи співробітників Міжвідомчої комплексної лабораторії наукових основ заповідної справи Національної Академії Наук України та Міністерства екологічних ресурсів України з метою збереження унікальних типів і форм рельєфу, рідкісних та зникаючих видів рослин та тварин, занесених до Червоної книги України.. В 2004 р. рішенням Хмельницької обласної ради територію парку розширили, і тепер вона становить 16919,4 га, в тому числі заповідної зони — 3160,4 га (18,7%).
Парк розташований на півночі Хмельницької області у межах Шепетівського, Полонського, Славутського та Ізяславського адміністративних районів. Ця територія належить до Малого Полісся.
Зароджується питання - а хто ж виділяв ці землі для ведення сільського гос-ва, якщо по прив язкам буде видно ,що вони відносяться до заповідної зони?
- либерман
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
документальні факти! Для цих всіх дій є ряд людей які за це все дійство відповідають ( орендарі, власники, відповідальні особи, правоохоронні органи)! Чим вони займаються? Якщо не можуть виконувати свої прямі обовязки тоді на---х! А на їх місця прийдуть люди які хочуть працювати! Навіть пан Островський створив тему стосовно вирубки лісу! Коли побачив що це таке! Картина жахлива!