- Дописи: 391
- Подяка отримана: 52
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ніде не вияснилось, що це приватні чи державні землі. Єдине, що вияснилось, що мова йде про вирубування молодих беріз, а вже зараз перекрутили це на варварське винищення рослин та квітів.Либерман пише: Островський, а коли це ж вияснилось. Якийсь баняк Вася вам так сказав і це залізний доказ, походу він і сам там різав берізки. Вчора був в том лісі, заценіть фото
Було б добре і з координатами.Віктор Мирончук --- пише: Може Вам ще привязку до GPS з кординатами?????? Тема про варварську заготівлю, збирання лікарських рослин а ви тут починаєте! Навіть описано хто це робить! І де його шукати! Хай поліція потрусить Мирона і все стане на свої місця! А то напрошується висновок що мабуть Мирон знає табличку ділення!
Отже, якщо я в Мальованці буду мати город/свою землю, я не маю права різати дерева на ній?Либерман пише: Це заповідник і крапка. Всі землі навколо села на багато кілометів то заповідна зона в якій заборонена будь яка діяльність
ВікіпедіяDentist пише:
Отже, якщо я в Мальованці буду мати город/свою землю, я не маю права різати дерева на ній?Либерман пише: Це заповідник і крапка. Всі землі навколо села на багато кілометів то заповідна зона в якій заборонена будь яка діяльність
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua