- Дописи: 1249
- Подяка отримана: 144
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Моя біда в тому, що ви людину баняком обізвали, не знаючи її??? У вас лише одна риторика "вся МР гівно, всі тупі/ледачі/а ми такі розумні. Ще раз скажете БЕЗПІДСТАВНО, що я кришую міську раду, кину на вас скаргу за наклеп. І для інфи, я не трусь в міській раді і ніколи там не працював, але ж для вас, всі хто не з вами, всі посіпаки МР. А за ниття, окрім як ви ниєте, нічого ви не робите.Либерман пише: В тому то i ваша бiда, що не прислухаетесь до громадян, а гнете свою лiнiю. Якщо ми диваннi експерти, хоча б щось пропонуемо, то ви шановний який експерт? Крiм того що кришуете на форумi владу i постiйно третесь в мiськiй радi, щось зробили чи може запропонували шляхи вирiшення? Завчили одне слово " плакати" i в кожному постi пишите
Цей форум для спілкування на РІЗНІ теми, в тому й числі про нашу МР. Але вікторе, ви людину баняком назвали, навіть не поцікавившись хто вона, звідки, чи надала правдиву інформацію, вам пофігу на це. Вам аби поплюватись на когось і покричати, що все так погано, а потім за вечерею розказувати, який ви борець за справедливість. Як каже один мій товариш: "пи***ти не мішки таскати". Не подобається, що зробили з тим лісом/полем, не соромтесь написати заяву хоч поліцію, але ж ви лише пи**уни.Віктор Мирончук --- пише: НАВІЩО ЦЕЙ ФОРУМ ?????????????? Писати як все добре??????????????? Та не добре повірте ! За ті пости які стосуються реального покращення молодці але ,,,,,,,,,,,, В нас вже є сторінка міської ради де все добре і коментувати не можна а тут що ? те саме?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua