Скільки Шепетівка Енергоінвест буде нас обдирати?
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Ятак бачу , пане ,що нейтральне положення вас влаштовує, люди винні, а ви і на вибори не ходете і про інвест виклали бо влада безсила в цьому питанні, як кажуть бабло ще все "робить все", ще раз пишу:чому не один депутат міськради не звернувся з приводу цього питання до своїх однопартійців з Верховної Ради, кожне , яке там сидить входить до якоїсь прартії, кишка мабуть тонка, на людей все привикли перекладати, люди в вас винні завжди., важелі вам якісь потрібні.Dentist пише: [quote
Чим я займаюсь, то моя справа.
Підняти важливе питання? Гаразд, ану хто з активних форумчан голосував в 90-х за місцевих обранців, кого це ви такого наобирали, що вони змогли допустити до розвалу того маслозаводу? Що ж ви тоді не були такими активістами, а вже як 20 років пройшло і на тому пустирі хтось почав запускати якийсь цех (хоч то швачки чи ще хтось) ви відразу згадали що там було 20 років тому. Народ, ВИ профукали його, треба було тоді виходити на вулиці і страйкувати, а не зараз. Так шукайте тих горе обранців, які допустили цей розвал та в них питайте, а не в мене.
з.і. хіба в молочній кухні зараз чиясь квартира? і якщо я не помиляюсь, вона взагалі за ЦРЛ закріплена.так запитайтесь в цього діда, що сталось з ним, не в мене треба питати, а в того діда і тих горе-керівників."На цьому підприємстві колись директором був мого однокласника дід! І я там не раз був!"
Та якби кожен з тих був на своєму місці , а не входив у партію в першу чергу за ради власної вигоди, то й люди були б за вас.
- Іван
- Платиновий учасник
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
А чим думала шановна міська рада 21.01.2016 року, приймаючи рішення №36? В міській раді немає кваліфікованих спеціалістів, здатних прорахувати розвиток ситації? Люди, які приймали таке рішення, прийшли до влади не в 90-х, а в 2015. То хто тут горе-обранці і кому тепер виходити на мітинги ?Ось чорним по білому написано, за нас любий Енегроінвест, що якщо він збанкрутує, борги (а на сьогодні це вже 75млн грн) впадуть на місто. Як вам не проблема?
- Іван
- Платиновий учасник
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
По-перше на вибори я ходжу, як мені стукнуло 18.Іван пише: Ятак бачу , пане ,що нейтральне положення вас влаштовує, люди винні, а ви і на вибори не ходете і про інвест виклали бо влада безсила в цьому питанні, як кажуть бабло ще все "робить все", ще раз пишу:чому не один депутат міськради не звернувся з приводу цього питання до своїх однопартійців з Верховної Ради, кожне , яке там сидить входить до якоїсь прартії, кишка мабуть тонка, на людей все привикли перекладати, люди в вас винні завжди., важелі вам якісь потрібні.
По-друге лист адресований Костенкові Павлу Петровичу, хіба в нас є такі депутати в міськ раді? Для таких лінивих як ви: w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=18028 от вам депутат верховної ради, не місцевий депутат, ВР звернувся, які ще питання з цього приводу?
хто і на якому місці був, можете пояснити, бо ви якимись загальними фразочками-байочками розказуєте.Іван пише: Та якби кожен з тих був на своєму місці , а не входив у партію в першу чергу за ради власної вигоди, то й люди були б за вас.
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Міг би хоч посилання дати, аби не шукав на сайт рішення за минулий рік. знайду відпишуAnykey пише: А чим думала шановна міська рада 21.01.2016 року, приймаючи рішення №36? В міській раді немає кваліфікованих спеціалістів, здатних прорахувати розвиток ситації? Люди, які приймали таке рішення, прийшли до влади не в 90-х, а в 2015. То хто тут горе-обранці і кому тепер виходити на мітинги ?
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
я що їх секретар чи що? самі зверніться до них, або в РЕС. Було б цікаво почути їх коментар з цього приводу.От зателефонуйте і дайте викладіть відповідь тут, що вони вам сказали.Іван пише: Деякі депутати проживають в місті на вулицях , де дві лампи тільки світять, теж будете казати, що люди винні.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Іван
- Платиновий учасник