Ліпше не намалюєш
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
На просторах інтернету надибав картинку, яка як ніколи влучно ілюструє шепетівчан. Особливо гостро це стало зрозуміло особисто мені після недавнішнього хокейного матчу. Але не буду вдаватись в деталі, не збираюсь в чергове місити ту саму воду в ступі. Публікую цю фотку з надією, що хоча б хтось та погляне на себе зі сторони.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
напиши ПТН ПНХ, і не морочи людям голови. Самі ж люди, доречі, і пояснять - "тіпа самий умний?"
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Symbioz
- Платиновий учасник
О В Островський пише: На просторах інтернету надибав картинку, яка як ніколи влучно ілюструє шепетівчан. Особливо гостро це стало зрозуміло особисто мені після недавнішнього хокейного матчу. Але не буду вдаватись в деталі, не збираюсь в чергове місити ту саму воду в ступі. Публікую цю фотку з надією, що хоча б хтось та погляне на себе зі сторони.
Сашко, що саме має робити та - найменш численна частина населення (що забражена на твоїй картинці), на твою думку? Ти "влучно" проілюстрував Шепетівчан, тому стало дуже цікаво, як саме ти вважаєш, що має робити середньостатистичний Шепетівчанин, який любить свої місто)?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Але вже ви вцепилися до тієї декомунізації. Це якісь спричиняє вам незручності? Чи у вас хтось гроші просить? Чи можливо хоч копійка на це пішла з бюджету? Якби дехто присвятив трішки часу історії, то таких дурних претензій не було би. Прям якийсь Стокгольмський синдром.Віктор Мирончук --- пише: 100% з Вами згідний! Саме важливе питання в нашому місті якраз на першому плане - Це декомунізація!
Для початку навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо.Сашко, що саме має робити та - найменш численна частина населення (що забражена на твоїй картинці), на твою думку? Ти "влучно" проілюстрував Шепетівчан, тому стало дуже цікаво, як саме ти вважаєш, що має робити середньостатистичний Шепетівчанин, який любить свої місто)?
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Ну, якщо з пересічними шепетівчанами все ясно, цікаво, де на цьому малюночку бачить себе непересічний шепетівчанин, автор топіку? І тема хокею так і не розкрита...О В Островський пише:
На просторах інтернету надибав картинку, яка як ніколи влучно ілюструє шепетівчан. Особливо гостро це стало зрозуміло особисто мені після недавнішнього хокейного матчу. Але не буду вдаватись в деталі, не збираюсь в чергове місити ту саму воду в ступі. Публікую цю фотку з надією, що хоча б хтось та погляне на себе зі сторони.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
О В Островський пише: Для початку навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо.
Ну реально, Саша. Ти в своєму першому пості більше половини Шепетівчан виставив в не дуже гарному вигляді. Тому будь ласкавим, повідом всім, яким саме має бути прилежний житель нашого міста з твоєї точки зору, а то твій вислів "навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо" - є дуже гнучким і прикладати його можна навіть до сра*и. Конкретизуй будь-ласка своє вирішення даної проблеми і не потрібно при цьому вдаватись до загальновідомої практики національних меншин - питання на питання) Я так думаю всім буде цікаво почути відповідь людини, яка в порівнянні з іншими пересічними Шепетівчанами, розуміє що потрібно робити і як вони мають себе вести. Можливо ця відповідь дійсно вплине на думку/свідомість тих людей, які ще не остаточно "стали в першу чергу, що на першому малюнку".
Завчасно дякую за відповідь)
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.