- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
О В Островський пише: Думаю таку оцінку мають давати зі сторони. А тему хокею дуже довго розписувати. Скажем так, хто б що не робив у місті, завжди найдуться диванні розумники яким все не так і все не тудою.
Браво!!!завжди найдуться диванні розумники яким все не так і все не тудою.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Можу тобі відповісти наочним прикладом - shepetivka.com.ua/forums/knyha-vidhukiv-...vskyi-vodokanal.htmlSymbioz пише:
Ну реально, Саша. Ти в своєму першому пості більше половини Шепетівчан виставив в не дуже гарному вигляді. Тому будь ласкавим, повідом всім, яким саме має бути прилежний житель нашого міста з твоєї точки зору, а то твій вислів "навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо" - є дуже гнучким і прикладати його можна навіть до сра*и. Конкретизуй будь-ласка своє вирішення даної проблеми і не потрібно при цьому вдаватись до загальновідомої практики національних меншин - питання на питання) Я так думаю всім буде цікаво почути відповідь людини, яка в порівнянні з іншими пересічними Шепетівчанами, розуміє що потрібно робити і як вони мають себе вести. Можливо ця відповідь дійсно вплине на думку/свідомість тих людей, які ще не остаточно "стали в першу чергу, що на першому малюнку".О В Островський пише: Для початку навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо.
Завчасно дякую за відповідь)
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua