Ліпше не намалюєш
- 281040
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
01 лют. 2017 08:30 #111130
від 281040
Тобто Ваше судження про шепетівчан грунтується на дописах та коментаріях з форуму?
Як на мене там не вистачає ще однієї черги-"Поливання брудом".
Відповідь від 281040 у темі Ліпше не намалюєш
О В Островський пише: Думаю таку оцінку мають давати зі сторони. А тему хокею дуже довго розписувати. Скажем так, хто б що не робив у місті, завжди найдуться диванні розумники яким все не так і все не тудою.
Тобто Ваше судження про шепетівчан грунтується на дописах та коментаріях з форуму?
Браво!!!завжди найдуться диванні розумники яким все не так і все не тудою.
Як на мене там не вистачає ще однієї черги-"Поливання брудом".
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
01 лют. 2017 18:24 #111138
від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Ліпше не намалюєш
Я б додав ще одну чергу - потріпати язиком, попліткувати, обговорити, надутися, як гусак, попонтуватися, набундючитися, прикриваючи цим усім свою власну нікчемність.
Ці користувачі подякували: Dj Os
- Іван
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
01 лют. 2017 18:55 #111141
від Іван
Відповідь від Іван у темі Ліпше не намалюєш
Дійсно, Олександре ,хотілося б знати кроки вирішення прблем в місті , а то ви як не виходити на вулицю закликаєте ,то стаєте на захист керівників.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
01 лют. 2017 20:50 #111146
від Dj Os
Ось саме так треба наводити порядок навколо себе. Не криками "всі пі**си!", а конкретним визначенням відповідальних, контролем виконання ліквідації проблеми і спільним її вирішенням.
Відповідь від Dj Os у темі Ліпше не намалюєш
Можу тобі відповісти наочним прикладом - shepetivka.com.ua/forums/knyha-vidhukiv-...vskyi-vodokanal.htmlSymbioz пише:
Ну реально, Саша. Ти в своєму першому пості більше половини Шепетівчан виставив в не дуже гарному вигляді. Тому будь ласкавим, повідом всім, яким саме має бути прилежний житель нашого міста з твоєї точки зору, а то твій вислів "навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо" - є дуже гнучким і прикладати його можна навіть до сра*и. Конкретизуй будь-ласка своє вирішення даної проблеми і не потрібно при цьому вдаватись до загальновідомої практики національних меншин - питання на питання) Я так думаю всім буде цікаво почути відповідь людини, яка в порівнянні з іншими пересічними Шепетівчанами, розуміє що потрібно робити і як вони мають себе вести. Можливо ця відповідь дійсно вплине на думку/свідомість тих людей, які ще не остаточно "стали в першу чергу, що на першому малюнку".О В Островський пише: Для початку навести лад поряд себе, а не звинувачувати всіх навколо.
Завчасно дякую за відповідь)
Ось саме так треба наводити порядок навколо себе. Не криками "всі пі**си!", а конкретним визначенням відповідальних, контролем виконання ліквідації проблеми і спільним її вирішенням.
Час відкриття сторінки: 0.069 секунд