- Дописи: 618
- Подяка отримана: 287
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Цукат уступив округ для цукерникаSposterigach пише: А де це подівся наш багаторічний кандидат Цукат? районка в цю пору колись строчила оди про відкриті Цукатом криниці, дитячі майданчики... а зараз його не чути))))
Почему вы так отзываетесь о Сергее? Потрудитесь пояснитися. Я бы не стал одних командиров считать заслуженными, а других оскорблять по чём зря. Для меня они все Герои. Слава Героям!zlyj vuyko пише: Pidkova какой то поцоватий у тебя кандидат. Оказывается он думает что он Семенченко
вот сейчас встречается с людьми
ну, возможно, потому что вчера как бы должно была быть встреча с Семенченко, но как оказалось сам Семенченко об этой встрече и не подозревал, а был там по страну совпадению некий Оврашко. Как то не красиво начинать свой путь с такого, не правда ли?Pidkova пише:
Почему вы так отзываетесь о Сергее? Потрудитесь пояснитися. Я бы не стал одних командиров считать заслуженными, а других оскорблять по чём зря. Для меня они все Герои. Слава Героям!zlyj vuyko пише: Pidkova какой то поцоватий у тебя кандидат. Оказывается он думает что он Семенченко
вот сейчас встречается с людьми
Оце неправда, ось що мені відповів сам Семенну, возможно, потому что вчера как бы должно была быть встреча с Семенченко, но как оказалось сам Семенченко об этой встрече и не подозревал
Dj Os пише:
Оце неправда, ось що мені відповів сам Семенну, возможно, потому что вчера как бы должно была быть встреча с Семенченко, но как оказалось сам Семенченко об этой встрече и не подозревал
"-Доброго вечора. Це правда що ви завтра будете відвідувати Шепетівку?
-Доброго дня,тiльки побачив Ваше повідомлення,планував,але нажаль не вийшло."
Але тим не менш, по логіці зустрічі не мало бути взагалі. Те як Оврашко скористався цією ситуацією виглядає якось трошки дивно
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua