Давайте обговоримо наших товстолобих земляків
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LaCKy
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 10
А на рахунок таких шахрайств:Dj Os пише: 29 вересня близько 20.00 години невстановлена особа зателефонувала до 47-річної жительки смт. Понінка та під приводом непритягнення її сина до відповідальності за хуліганські дії, шахрайським шляхом заволоділа 400 гривнями, які жінка перерахувала на вказаний їй рахунок.
Невже не можна передзвонити сину??? Про таке точно на кожному кроці чути! Я звичайно розумію, що на нервах голова вже погано "варить", але все ж таки, я наприклад, хотіла б почути свою дитину, а не якусь особу, що вимагає в мене кошти.
Декілька років тому я працювала диспетчером в таксі, тоді такі шахрайства тільки набирали оберт. Був виклик близько 02.00 ночі, коли таксист приїхав, вийшла жінка з 2000 грн і просила завести в Славуту та забрати сина. Таксист попросив подзвонити цим шахраям, щоб перепитати куди саме гроші підвести, а потім порадив подзвонити сину. Здивуванню жінки не було меж, коли син відповів, що спить собі вдома з жінкою під боком.
Отже, в таких ситуаціях головне не панікувати, а добре обдумати і перевірити достовірність інформації.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
12 жовтня близько 14.00 години 27-річний житель м. Київ через мережу Інтернет замовив автомобіль марки "ВАЗ 21099" та перерахував гроші в сумі 10 тисяч гривень на вказаний банківський рахунок, але автомобіль не отримав.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
bezpeka.ria.com/ukr/article_22.html
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Скинь будьлск мені.LuK пише: мені на днях теж якась жіночка телефонувала на мобільний.з приводу оголошення про роботу.яке я ніби давала.
я їй відповіла що ніякого оголошення не давала і це якась помилка.
після цього вона чомусь дуже наполегливо почала випитувати мою фамілію...
далі розмову я не продовжувала,поклала слухавку.
але тепер думаю...може теж якийсь разводняк ...
ЛЮДИ!!!НІКОЛИ І НІКОМУ НЕ НАДАВАЙТЕ ОСОБИСТУ ІНФОРМАЦІЮ ПО ТЕЛЕФОНУ!
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- LuK
- Адміністратор
- admin
- Адміністратор
- admin
- Адміністратор