Давайте обговоримо наших товстолобих земляків
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
На сайті вже навіть перестали публікувати новини такого характеру
Ладно хтось не читає газет та сайтів, але ж коли ви отримуєте банківську картку, то інструкцію читаєте? Мене ше вражає, шо чувак майже мій однолітка, не якийсь там старий дід чи баба.6 вересня близько 11.20 години в м. Шепетівка по вулиці Ватутіна невстановлена особа зателефонувала до 29-річного місцевого жителя і під приводом купівлі дитячої коляски на сайті «Slando», випитала його особисті дані та з банківської картки зняла 1000 гривень.
Ну от що ви думаєте, як лікувати таких лохів?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LaCKy
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 10
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я просто не уявляю, що може заставити таких людей почати думати головою. Чи є якість методи?
- LaCKy
- Молодший учасник
- LaCKy
- Молодший учасник
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
100% Згадайте МММ-2013, Мавроді прямим текстом писав, шо це піраміда, але люди все одно нели гроші. Бо цифри з шаленими відсотками у них вимикали мізки нафіг, далі вони вже інформацію не сприймали.LaCKy пише: Особисто я сумніваюсь на рахунок методів. Іноді здається, що навіть якщо на певних сайтах буде прямо підписуватись "на*балово", такі люди все одно будуть замовляти товари або певні послуги чи щось у цьому роді. Одне з двох: або вони свято вірять у щирість і чесність, або просто ліньки шукати щось інше. Людина, яка заробляє і цінить свої кошти, витрачає їх з розумом, а не ведеться на шахраїв. Як то кажуть: "Сім раз відмірь і один раз відріж" Думати треба, а не робити дурниці, а потім жалітися!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
30 вересня близько 09.00 години в м. Шепетівка по проспекту Мира до 25-річної місцевої жительки зателефонував невстановлений чоловік та під приводом купівлі мотору до комбайна на сайті «Сландо», отримавши інформацію про розрахункову банківську картку заявниці, зняв з неї 5000 гривень.
- LuK
- Адміністратор
я їй відповіла що ніякого оголошення не давала і це якась помилка.
після цього вона чомусь дуже наполегливо почала випитувати мою фамілію...
далі розмову я не продовжувала,поклала слухавку.
але тепер думаю...може теж якийсь разводняк ...
ЛЮДИ!!!НІКОЛИ І НІКОМУ НЕ НАДАВАЙТЕ ОСОБИСТУ ІНФОРМАЦІЮ ПО ТЕЛЕФОНУ!
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- Dentist
- Адміністратор