- Дописи: 181
- Подяка отримана: 111
Ну тоді є надія на те, що і kolbasnik приведе друзів-ударівців на захист новітньої історично-культурної пам'ятки міста.Symbioz пише: Не те слово. Ще трохи почитаю твої пости і буду вважати тебе достойною кандидатурою на заміну зруйнованого пам'ятника.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Тут давно всі мене знають, я тут майже зі всіма зустрічався вживу і ні від кого не ховаюсь. А тобі, друже, я показав, що при бажанні тут можна вичислити будь кого, тому подумай тричі перед тим як когось обзивати школотою та жалюгідним тролем, бо "обкакатись і сидіти тихенько і непукати" доведеться комусь іншому. Ти блін старий дядько в якого вже діти є, а ведеш себе як підліток якийсь прищавий.kolbasnik пише: а Сашко думає шо він Бог і цар на цьому форумі. і ніхто незнає хто він такий і де його знайти.
Green Lord пише:
Ну тоді є надія на те, що і kolbasnik приведе друзів-ударівців на захист новітньої історично-культурної пам'ятки міста.Symbioz пише: Не те слово. Ще трохи почитаю твої пости і буду вважати тебе достойною кандидатурою на заміну зруйнованого пам'ятника.
конструктиву я від тебе зовсім небачив. ти заходиш в теми гадиш і перекручуєш все на свій лад. і взагалі я ні від кого неховав свій профіль і фотка в мене в контактах є а в тебе нема. а що до твоїх натяків та погроз то я при свідках запрошую тебе на зустріч один на один. зустрінемося в живу та побалакаємо про життя.Dj Os пише:
Тут давно всі мене знають, я тут майже зі всіма зустрічався вживу і ні від кого не ховаюсь. А тобі, друже, я показав, що при бажанні тут можна вичислити будь кого, тому подумай тричі перед тим як когось обзивати школотою та жалюгідним тролем, бо "обкакатись і сидіти тихенько і непукати" доведеться комусь іншому. Ти блін старий дядько в якого вже діти є, а ведеш себе як підліток якийсь прищавий.kolbasnik пише: а Сашко думає шо він Бог і цар на цьому форумі. і ніхто незнає хто він такий і де його знайти.
Навчись говорити конструктивно та аргументовано, тоді і від інших дочекаєшся їх констуктиву, а коли ти тут какашками кидаєшся, то чому ти чекаєш, що тобі хтось щось буде пояснювати?
Для тебе те, що не співпадає з твоєю точкою зору апріорі неконструктивно. Подобається тобі чи ні, але більшість підтримує знесення пам'ятнику Леніну vk.com/shepetivkakmua?w=wall32037424_534%2Fall І якщо влада не прислухається думки шепетівчан, то якісь добрі люди безкоштовно це зробили за них.kolbasnik пише:
конструктиву я від тебе зовсім небачив. ти заходиш в теми гадиш і перекручуєш все на свій лад. і взагалі я ні від кого неховав свій профіль і фотка в мене в контактах є а в тебе нема. а що до твоїх натяків та погроз то я при свідках запрошую тебе на зустріч один на один. зустрінемося в живу та побалакаємо про життя.Dj Os пише:
Навчись говорити конструктивно та аргументовано, тоді і від інших дочекаєшся їх констуктиву, а коли ти тут какашками кидаєшся, то чому ти чекаєш, що тобі хтось щось буде пояснювати?
Фотки у мене у вконтактах немає не тому, шо я від когось ховаюсь, я так би міг взагалі ліве ім'я там написати, просто ВК для мене частина роботи, я там проводжу лише свій робочий час, як такі соціальні мережі для мене взагалі нецікаві. А мої слова ти дарма як прогрози сприймаєш, я тобі лише вказую на те, що себе достойно треба поводити не лише в реалі, але й у віртуалі, бо особисто я на дурнів не ображаюсь, цим ти лише показав власний рівень виховання, але ж люди різні єі взагалі я ні від кого неховав свій профіль і фотка в мене в контактах є а в тебе нема. а що до твоїх натяків та погроз то я при свідках запрошую тебе на зустріч один на один. зустрінемося в живу та побалакаємо про життя.
А може досить відкривати філіал харківського Оплоту в Шепетівці?kolbasnik пише: про виховання мені кажеш? я нечіпав твоїх родичів і невикладав твої фотки. на своє виховання краще подивись.
на твоїй сторінці в контакті є твоє відео. там на 39й секунді є футболка зі свастикою. це випадковість? і ти знов мені будеш казати що я небачу де нацист а де націонал патріот?
що до зустрічі то я б хотів зустрітися за пивом віч на віч. побалакати в живу. подивишся на моє виховання. може я десь ємоційно відповідав в цій темі. так згоден але на те були свої причини.
скинь будьласка в приват свій скайп. там набагато зручніше спілкуватися.
Dj Os пише: Яке ше відео? Яка ше свастика? У мене в акаунті немає ні фоток ні відео)) Ти явно мене з кимось перепутав.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua