Куди подівся Лєнін ?
- HUTIN
- Новачок
- Дописи: 12
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Я вже відповідав питанням на питання - кому стало гірше?Symbioz пише: Але ти відхиляєшся від мого питання (читай - починаєш флудити) - яка користь від руйнування пам'ятника?
Відкиньте символізм радянського минулого.
Почнемо спочатку - навіщо і чому ставлять пам'ятники?
Я вважаю, що обговорення цього питання рівноцінно обговоренню вашого.
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Скоро в Шепетівці і людей не зостанеться, самі памятники Леніну, Островському стоятимуть. Без людей і роботи.
До речі, памятник Валі Котику може пережити місце народження того, на чию честь споруджений. Бо ще трохи, і с. Хмелівка (Батьківщина Валі Котика) вимре повністю.
І будуть у Шепетівку їздити турісти з Данбаса, амінь.
- Green Lord
- Елітний учасник
- kolbasnik
- Елітний учасник
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
Green Lord пише:
І це написала людина, яка сама почала піар-акцію ВО Свобода в цій гілці форуму.kolbasnik пише: ваші Свободовці самі колись були Комуняками.
знову ти брешеш. я ніколи непіарив партію Свобода. для мене люди які принижують честь та гідність інших націй є нацистами. з опозиції підтримую тільки партію Удар з В. Кличко на чолі. багато друзів зі спорт залу є членами партії удар. уважно перечитай моє перше повідомлення в цій темі якщо в тебе щось з головою не так та закоротка памьять сходи до лікаря. нерви підлічи.
саме ти начав захищати свободовців а зараз все перекручуєш.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Green Lord
- Елітний учасник
kolbasnik пише: знову ти брешеш. я ніколи непіарив партію Свобода. для мене люди які принижують честь та гідність інших націй є нацистами. з опозиції підтримую тільки партію Удар з В. Кличко на чолі. багато друзів зі спорт залу є членами партії удар. уважно перечитай моє перше повідомлення в цій темі якщо в тебе щось з головою не так та закоротка памьять сходи до лікаря. нерви підлічи.
саме ти начав захищати свободовців а зараз все перекручуєш.
Ну тоді нагадаю декому:
Тема "Куди подівся Лєнін ?" - перший допис 07.02.2014 14:46
І аж за 2 (дві) доби, на третій сторінці дописів, 09.02.2014 14:53 kolbasnik рішуче заявив: "ВАНДАЛИ З ПАРТІЇ СВОБОДА виражаючись вашим терміном то є ГАНЬБА) і БОГ вам суддя."
"И тут Остапа понесло..." Скорочений курс лекцій від kolbasnik: ВО Свобода, Тягнибок, Тесак...
Не подобається, що я назвав це піар? Ну так хай це буде антипіар - суть лишилась та сама, "наша пісня хороша, починаєм з біляша": комуністи, комсомольці, люстрація, ВО Свобода, Тягнибок...
Одним словом - зациклило.
Хто ще тут згадував ВО Свобода, окрім kolbasnik?
Вы мне льстите...Symbioz пише: Не звертай уваги - GreenLord останні декілька сторінок - читає десь поміж слів, а що не дочитує - домірковує)))
- Symbioz
- Платиновий учасник
Green Lord пише: Вы мне льстите...
Не те слово. Ще трохи почитаю твої пости і буду вважати тебе достойною кандидатурою на заміну зруйнованого пам'ятника.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.