Тренінг
- kredit
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Lego
- Платиновий учасник
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
09 лют. 2015 16:21 #95991
від odin
Камради, мені потрібна одна річ - відеозйомка фрагментів моєї роботи. На робочих тренінгах це зробити не вийде - там є свої обмеження, тому така справа:
Проведу тренінг. Запрошую всіх бажаючих.
Тема - продажі, і багато чого що з цим пов'язано (хай тема не лякає, воно також буде цікаво і тим, хто продавцем не працює і не збирається).
щоб все вдалось потрібно:
- групу з ~15 чоловік;
- світле і тепле приміщення з достатньою кількістю стільців;
- фліпчарт
Участь буде платною. Страшні гроші - розбиті на всіх для покриття плати за оренду і забезпечення кавою-печенюхами на перерви.
Тривалість - 5-7 годин.
По приміщенню - я маю декілька варіантів (музей, ЦЗ, бібліотека), але підозрюю що в Шепетівці можна знайти і більш зручні місця - тому пропонуйте.
Хто має відеокамеру і штатив?
Проведу тренінг. Запрошую всіх бажаючих.
Тема - продажі, і багато чого що з цим пов'язано (хай тема не лякає, воно також буде цікаво і тим, хто продавцем не працює і не збирається).
щоб все вдалось потрібно:
- групу з ~15 чоловік;
- світле і тепле приміщення з достатньою кількістю стільців;
- фліпчарт
Участь буде платною. Страшні гроші - розбиті на всіх для покриття плати за оренду і забезпечення кавою-печенюхами на перерви.
Тривалість - 5-7 годин.
По приміщенню - я маю декілька варіантів (музей, ЦЗ, бібліотека), але підозрюю що в Шепетівці можна знайти і більш зручні місця - тому пропонуйте.
Хто має відеокамеру і штатив?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
09 лют. 2015 17:42 #95995
від odin
не зовсім зрозумів що ти маєш на увазі. Все що я писав особисто в силі - Тебе з дружиною запрошую офіційно
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
Менш
Більше
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
10 лют. 2015 13:11 #96007
від odin
По питаннях: проекція процесу продажів на міжполові відносини (якось так), етапи продажів, скрипт вирішення конфліктних ситуацій між покупцем-продавцем, ненав'язливе нав'язування потреб, менеджмент середньої вартості чека ...
Якщо збереться аудиторія далека від продаж - по максимуму повирізаю блоки які вузькоспеціалізовані.
+ можна пропонувати теми, з якими хотілося б попрацювати (не обов'язково продажі - це можуть бути певні елементи перемовин, публічні виступи тощо), якщо виявиться що я в цьому компетентний - добавим.
я не проти якщо буде ще однаDj Os пише: Я про те, шо я тобі сказав, шо буде і камера і штатив. Чи тобі треба ще когось?
коли збереться достатня кількість бажаючих.А когда это будет?
Какой план и какие вопросы будут осветлятся?
По питаннях: проекція процесу продажів на міжполові відносини (якось так), етапи продажів, скрипт вирішення конфліктних ситуацій між покупцем-продавцем, ненав'язливе нав'язування потреб, менеджмент середньої вартості чека ...
Якщо збереться аудиторія далека від продаж - по максимуму повирізаю блоки які вузькоспеціалізовані.
+ можна пропонувати теми, з якими хотілося б попрацювати (не обов'язково продажі - це можуть бути певні елементи перемовин, публічні виступи тощо), якщо виявиться що я в цьому компетентний - добавим.
Час відкриття сторінки: 0.079 секунд