- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- Передвиборчі тьорки: порушення, чорний піар, підкупи, виборче благодійництво, використання адмінресурсу і тд.
Передвиборчі тьорки: порушення, чорний піар, підкупи, виборче благодійництво, використання адмінресурсу і тд.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Ти б читав уважно. Це агітує юридична служба С. Буряка. Соціальна програма "Юридична допомога". В Шепетівському Віснику є їхні оголошення. Реєстр виборців тут ні причому, просто ви вже за-замовчуванням шукаєте кругом прояви використання адмінресурсу...Dj Os пише: Шепетівський держреєстр виборців також агітує за Буряка. Я був просто в шоці коли повністю прочитав оголошення.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
А ви дійсно гадаєте що ця юридична служба переживає за юридичну грамотність людей? Мені здається штаб Буряка таким чином лише налаштовує на хвилю безальтернативності, мов "голосуйте за Буряка,,і так всім зрозуміло хто буде депутатом".T-S пише:
Ти б читав уважно. Це агітує юридична служба С. Буряка. Соціальна програма "Юридична допомога". В Шепетівському Віснику є їхні оголошення. Реєстр виборців тут ні причому, просто ви вже за-замовчуванням шукаєте кругом прояви використання адмінресурсу...Dj Os пише: Шепетівський держреєстр виборців також агітує за Буряка. Я був просто в шоці коли повністю прочитав оголошення.
- Відвідувач
- Відвідувач
- admin
- Адміністратор
- Відвідувач
А вчора керувати процесом роботи окружної комісії приїхали самі пані Бернадська Л.В. , особливо її нервувало те що вона попадала у об`єктив відеокамери....не подобається заступнику Ядухи прозорість виборчого процесу.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
admin пише: З якого приводу?
Очкують.
Не бійся!
- admin
- Адміністратор
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
- Відвідувач
Dj Os пише: Шепетівський держреєстр виборців також агітує за Буряка. Я був просто в шоці коли повністю прочитав оголошення
підкажиіть де можна почитати це
- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- Передвиборчі тьорки: порушення, чорний піар, підкупи, виборче благодійництво, використання адмінресурсу і тд.