Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Виходить те що сказано чиста правда, а оці благодійні справи, та надання роботи людям перекриває оці всі гріхи?Anonim пише: Для чого поливати брудом людину, яка вже майже 15 років працює на території Шепетівщини і робить дійсно добрі та благородні справи? Я про С. Буряка. Людина займається благодійництвом, надає реальну допомогу тим верствам населення, які цього дійсно потребують. Що стосується "Сварогу", чом би й ні? Сотні людей мають можливість працювати та отримувати нормальну зарплату. Кожен з нас має право підтримувати того чи іншого кандидата, але для чого ж тоді так критикувати???
Anonim пише: Для чого поливати брудом людину, яка вже майже 15 років працює на території Шепетівщини і робить дійсно добрі та благородні справи? Я про С. Буряка. Людина займається благодійництвом, надає реальну допомогу тим верствам населення, які цього дійсно потребують. Що стосується "Сварогу", чом би й ні? Сотні людей мають можливість працювати та отримувати нормальну зарплату. Кожен з нас має право підтримувати того чи іншого кандидата, але для чого ж тоді так критикувати???
Dj Os пише: СЬогодны мены в почтовий ящик підкинули газету "Шепетівський вісник", хоча я її не виписую. Я спочатку подумав шо почтар помилився, але коли заглянув всередину газети все зрозумів. В газеті купа "джинси" від Буряка та тираж газети чомусь різко став 26800. Хоча до цього був тираж 7600))
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua