Тягнибок у Шепетівці
- Dentist
- Адміністратор
Яка не правота? Я тебе не розумію))))) поясни що ти маєш на увазі під цим, що я не правий.printf пише:
Не хочеш выкладывать доказательства своей неправоты ?Dentist пише: То де я збрехав???? Я сказав що дістану, я дістав... але я не писав і нікому не казав що буду тут їх викладувати О_х
Я такі плакатики в школі малював в початкових класах, ще й так розмальовував))
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Мне как-то по барабану "комунисты" или "фашисты" , но я чисто принципиально не поддерживаю человека ,который пропагандирует брать палки,вила и ножи и творить дебоши. убивать людей.
- printf
- Учасник-експерт
- Дописи: 145
- Подяка отримана: 42
if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
printf пише: Да что вы так переживаете, в самом-то деле… Всего-то через 12 лет будет в России новый президент! Например, Медведев
При чем тут Россия до Свободы? Надо смотреть в первую очередь на себя и думать как тут, в Украине, выжить в жопе, а не смотреть на соседей.
Как бы это не звучало, но в России не до "ананасов" не доходит))))
- Dentist
- Адміністратор
звісно платять, а ви думали що ні? платять ще й офіційно на роботу взяли і чайові дають)))персонаж пише: Дентист,а тебе деньги платят за агитацию ?
Я тобі нічого не обіцяв, фотки скину по проханні Оса, а не твого, так що твої підозри хибні.printf пише: Dentist, пойми ты , мне не фото нужно . Я хотел тебе показать что любого нужно прижимать к ногтю так как я тебя прижал чтобы заставить иполнять свои обещания . Точно также и в отношении властей , не важно какая она , все они будут жить красиво настолько , на сколько мы позволим им .
Золоті Слова, до чого тут вже Росію прикріпили, вона вже тут яким боком? Чи так весело офф-топити?Lego пише:
При чем тут Россия до Свободы? Надо смотреть в первую очередь на себя и думать как тут, в Украине, выжить в жопе, а не смотреть на соседей.printf пише: Да что вы так переживаете, в самом-то деле… Всего-то через 12 лет будет в России новый президент! Например, Медведев
Как бы это не звучало, но в России не до "ананасов" не доходит))))
з.і. за всі пости в цій темі мені платять іноземною валютою, кого цікавить як заробити в інтернеті без усіляких напрягів пишіть в приват, дійсно працює))
- printf
- Учасник-експерт
Девичья фамилия его бабушки - Фротман (у евреев национальность передается по женской линии). Я раньше не верил, что Тягнибока спонсируют еврейские олигархи, а теперь верю.
Получается, это такая хитрая еврейская ловушка, чтобы забрать голоса украинских патриотов. Кому теперь верить?
- Dentist
- Адміністратор
Не думав printf, голитись?
- printf
- Учасник-експерт
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
цікаво що всі наші політики з ворогуючих таборів гарненнько попивають разом коньячок у буфеті ВР (і не тільки),і вирішують спільні бізнес-плани))) це тільки на камеру і перед електоратом вони ідеологічні вороги.