Тягнибок у Шепетівці
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Відвідувач
Dentist пише:
Комуняк, це член партії комуністів чи їх прихильник, а не бабця з дідом і все таке інше.персонаж пише: Комунякы....
И так называют трудовой народ,приклоного возраста.дедушек и бабушек наших.
Да и кто называет... интернеты задроты ,с поплавлеными мозгами улитки ,от интернет игр.
Якщо ж вам так вони подобаються, ви від них в захваті, валіть в Росію, там Зюганов дасть вам роботу, житло, стабільність і все таке інше, і найголовніше ПАРТКВИТОК, з яким ви будете ходити і всім тикати, ЙА КАМУНЯКо_О.
УХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ви вже говорите як Ісус "Я ПРИШЁЛ К ЗАБЛУДШИМ ОВЦАМ ДОМА ИЗРАИЛЕВА", в пророки записались?)))антифашист пише: ...Овцы заблудшее...
і де?printf пише:
А вы где честных видели ? Все врут , вот и вы уже соврали .Dentist пише:
Ви десь бачили "Свідомих Членів ПР"
Завтра маю дістати фотки тих плакатиків, з якими комуняки стояли і давали відчіс))))).
- Lego
- Платиновий учасник
Какое-то у вас ложное представление о "коммуняках" в России. Ни компартия, ни лично Зюганов ничего из перечисленного не даст, кроме партбилета. Тандем Медведев - Путин дать не могут, а компартия даст?Якщо ж вам так вони подобаються, ви від них в захваті, валіть в Росію, там Зюганов дасть вам роботу, житло, стабільність і все таке інше, і найголовніше ПАРТКВИТОК, з яким ви будете ходити і всім тикати, ЙА КАМУНЯКо_О.
Не понимаю, почему если коммунистическая партия, то сразу Россия? Они что, только там имеют гос. партии? Давайте Китай вспомним еще) Вот где цветет коммунизм. И надо признать хорошо цветет))))
- printf
- Учасник-експерт
- Дописи: 145
- Подяка отримана: 42
Не хочеш выкладывать доказательства своей неправоты ?Dentist пише: То де я збрехав???? Я сказав що дістану, я дістав... але я не писав і нікому не казав що буду тут їх викладувати О_х
if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
На жаль більшість таких бабць та дідусів голосують за гречку, тому далеко не завжди старість означає мудрість.ОТ як раз та бабця із дідом і прожили життя та можуть відрізнити хто правий, а хто лукавий
Ден, не жмись виклади фотки
- printf
- Учасник-експерт
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- printf
- Учасник-експерт