Заводу з переробки сміття не буде?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Нічим, крім того, що там дійсно здійснюється належний контроль за забрудненням, тим, що там держава витрачає кошти на інвестування/субсидіювання в збереження екології і того, що населення "тих" країн дуже обачно та поважливо відноситься до свого здоров'я.2 Dj Os, якщо прослідкувати мої пости в цій темі - я не відмовляюсь категорично від такого заводу - я намагаюсь довести, що якщо цей завод буде побудований в Шепетівці, то з нашим рівнем контролю та корумпованності, ніхто не дасть навіть 50% гарантії щор цей завод буде екологічно чистим. А по технологіям я так саме як і ви - гуглю (в основному), проте і деякі технології (як інженер) знаю особисто, а також по роботі майже кожен місяць буваю на декількох підприємствах.Якщо мають будувати завод поблизу Ізяслава - нехай краще туди будуть звозити наше Шепетівське сміття.Dj Os;56367 пише: Symbioz от ти такий обізнаний в технологіях. Скажи по яких технологіях будують такі заводи за кордоном і чим вони відрізняються від тих що предсталвені проектом цього заводу?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- rshuele
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0
Aristarx;56361 пише:
Те що розміщено на сайті схоже на реферат десятикласника з екології. Це тобі зможе довести простий вчитель хімії, економіки, або інжинер чи підприємець, який займається виробництвом.Lego;56306 пише: Aristarx, ....Позиция "Я один тут больше всего осведомлен" как правило на этом форуме "не катит".....Я предполагал, что информация размещенная на сайте городского совета является официальной.
- Aristarx
- Новачок
- Дописи: 9
Кількість водіїв довотить тільки те, що підприємство дійсно буде мати 50 машин, і працювати у 3 зміни, як говорили у БК. А якби було вказано 10 водіїв, я би вже мав сумніви, адже якщо очищати нашу Гуску, чи Хомору чи взагалі буд-яке озеро, то з кількома машинами це можливо зробити за рік чи за 2, а відповідна кількість машин дасть змогу безперебійно працювати любому підприємству. В мене питання до всіх учасників форуму, яких цікавить судьба нашого міста:1. Чи подобається Вам екологічний стан нашого міста2. Чи подобається Вам пити воду з фільтратом з нашого сміттєзвалища та звалищ навкруги3. Чи згодились би Виа) (ті хто за завод), щоб завод працював безперебійно сортувати сміття і віддавати заводу(викидати його у відповідні контейнери)б) (ті, хто проти будівництва цього заводу)розбиратись зі своїм сміттям самотужки (адже як буде працювати завод, наші сміттєзвалища будуть закриті, і як казав у БК чи то заст мера, чи-то сан лікар - будуть "посилювати контроль", а це значить, що, як викинути сміття у рівчак, як ми звикли, то прийдеться платити великі бабосики). . Дуже вдячний за конкретну відповідь.rshuele;56356 пише: Податки й так майже всі підуть в Київ. А сміття з усіх усюд будуть везти до нас, кількість водіїв 150 це ще раз доводить. І якщо на лепс завозили радіоактивний метал то мені страшно подумати, яке сміття можуть звозити.
- rshuele
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Aristarx
- Новачок
- Дописи: 9
Наврят чи Шепетівка захотіла би, щоб звозилося сміття звідусіль до нас, так і Ізяславу нафіг Шепетівка не потрібна. Кожен сам за себе, на Ізяславщині смітників не менше ніж у нас, бував, знаю. Та куди не поїд в Україні, кругом гадюшник. А якщо Шепетівка не хоче за себе потурбуватись, то сумніваюсь, що Ізяславщина за нас потурбується.Symbioz;56371 пише: Якщо мають будувати завод поблизу Ізяслава - нехай краще туди будуть звозити наше Шепетівське сміття.
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Lego
- Платиновий учасник
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
Додано о 18:41
Попереднє повідомлення було написане в 18:36
як хочуть то хай будують там де зараз сміттєзвалище і неєпёт ))... а як ?? а я не знаю як , як хочуть хай так і будують ... але там !! тоді ми ,Шепетівчани ,нічого не втрачаємо ...
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]