Заводу з переробки сміття не буде?
- makedon
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
- Forester
- Старший учасник
- Дописи: 66
- Подяка отримана: 0
Всё пройдёт и это тоже пройдёт. (с)Царь Соломон[SIGPIC][/SIGPIC]
- neodix
- Елітний учасник
- Відвідувач
- innusia80
- Новачок
- Дописи: 2
- Aristarx
- Новачок
- Дописи: 9
Додано о 19:54
Попереднє повідомлення було написане в 19:44
Читайте інфо про Шепетівський завод тут і думайте своїми мізками, а не мізками керівництва цукрокомбінату, Поставте собі питання, чому цукрокомбінат проти заводу? Відповідь проста: хто захоче працювати на заводі де не платять навіть ту мінімалку, якщо поряд буде завод з постійними нормальними зарплатами - одна з причин!!! rada.shepetivka.net/content/view/132/240/
- neodix
- Елітний учасник
- cehuen
- Новачок
- Дописи: 14
- Aristarx
- Новачок
- Дописи: 9
Позиція моя ясна, як день. Я - ЗА. Я вважав, що моя логіка зрозуміла... Напевне помилявся. Якщо Ви були у БК, коли директор фірми розповідав про цей промисловий комплекс, то коли дойшло діло до запитань, 1 особа, яка працює на цукровому заводі, фамілія Осадча по-моєму, чітко з клаптику паперу почала агітувати народ проти. Але таких розумних "спеців" знайшлося аж чол 5 на весь зал. От вони благополучно верещали перебиваючи один одного, путались говоривши то одне, то друге. Але тільки но вони замовкали, працівниця ЦЗ зразу ж читала ще якийсь вислів проти спалювання, або проти складування сміття, це знову діяло, як червона тряпка для цих кількох осіб. Люди, які дійсно щось зрозуміли і хотіли висловитись чи запитати щось- не могли толком це зробити, бо тут же втручався хтось зі "святої пятірки". Тому тут уважній людині не складно зробити свої висновки. Такий досить простий спосіб може розпалити і війну... Але тільки між мавпами, а люди, які мають інтелект надіюсь не звертатимуть уваги на мавп. По поводу того, що це все робиться, аби не пішли робітники - це моя особиста думка, я вважаю досить обгрунтованою і логічною, адже кожна людина буде шукати кращого місця роботи, а спілкуючись з іншими людьми, які теж були в БК та бачили це все, я чув інші думки, наприклад тому, що земельна ділянка, яку дали для будівництва - то колишні поля фільтрації ЦК і ЦК не платив за них вже багато років було дуже зручно... Проаналізуйте ситуацію - зрозумієте.neodix;56274 пише: Aristarx, "многа букафф" а позицію свою ви так і не висловили ЗА чи ПРОТИ??
Ніякого відношення до цукрокомбінату я не маю. Смішно навіть читати "Поставте собі питання, чому цукрокомбінат проти заводу? Відповідь проста: хто захоче працювати на заводі де не платять навіть ту мінімалку, якщо поряд буде завод з постійними нормальними зарплатами - одна з причин!!!". Судячи з вашої логіки всі покинуть роботу (цукрокомбінат, м"ясокомбінат і т.д.) і побіжать у чергу на сміттєпереробний? :ag: