-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
-
Fuse
-
-
Старший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 40
-
Подяка отримана: 0
-
-
Менш
Більше
-
Дописи: 24
-
-
-
22 вер. 2009 22:07 #42690
від Lenin
Fuse, ага, печально. Вот потому и нетерпится уже к Интерлинку подключиться, а то скоро с таким нетом на меня рубаху оденут с застежками на спине и под капельницу с галоперидолом :bm:
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
tomy
-
-
Молодший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 22
-
-
-
22 вер. 2009 22:20 #42693
від tomy
Шановний FUSE а коли можна очікувати ваш интернет на вул.Залізнічна(окрім тих трьох будинків які вже підключані).Хочу нагадати що на цій вулиці взагалі нема людського интернету,я думаю що навіть ті хто зараз сидять на ОГО з радістю помахають їм ручкою(за відповідну якість) і перейдуть до вас.
-
НатС
-
-
Елітний учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 316
-
-
-
-
22 вер. 2009 22:25 #42694
від НатС
хз чого в вас так хреново з даялапом, в мене нічо не висне и все робить. Питання одне: якщо більше 2.5гб трафіку скільки платити буду крім абон плати додатково за мб чи як там. і друге чи буде безліміітка?
Гениальность в простоте...
Вижу цель, не вижу препятствий.
Менш
Більше
-
-
-
-
22 вер. 2009 22:42 - 22 вер. 2009 23:36 #42695
від Lenin
НатС;42694 пише: хз чого в вас так хреново з даялапом, в мене нічо не висне и все робить.
НатС, причем тут это??? Я ж не говорил, что у меня что-то виснет или не работает, у меня тоже всё нормально, всё дело в скорости! Мне теоретически и практически не нравится dial-up! Скорость Dial-up (на моей аналоговой АТС) - меньше чем 33,6 кбит/сек, скоростя инета в Интерлинке во МНОГО раз больше и по новой оптике (256 кбит/с, 512, 1024 и т.д.), сечёшь? Я просто хочу скоростной безлимитный интернет, а если кому-то нравится медленный задроченый диал-ап, то я ничего против не имею. Попробуй скачать например фильм на 1,5 Гб диал-апом - слабо? Ну вот. Dial-up был актуален для интернета 90-х годов, динозавр, пусть он сдохнет уже по ходу :bi: А расценки
Fuse огласил в посте
№141
-
Fuse
-
-
Старший учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
Менш
Більше
-
-
-
-
23 вер. 2009 06:20 - 23 вер. 2009 06:25 #42699
від Lenin
Fuse, а можно уточнить для каких именно категорий населения будут предоставлены скидки? И в каком размере? В частности для пенсионеров будут скидки?
-
Fuse
-
-
Старший учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
23 вер. 2009 10:00 #42701
від Fuse
Для пенсионеров одиноких, которые стоят на учете в службе соц защиты населения как малоимущие, будет 50% скидка.Если Вы меете виду всем пенсионерам то конечно нет. Как правило пытаються договор сделать на деда-пенсионера а пользуються инетом внуки и сыновья.Будут скидки для инвалидов 1 группы, которые тоже стоят на учете в службе СЗН тоже 50%Также просто малоимущим и многодетным семьям.Короче мы плотно работаем со службой СЗН в Нетешине, также будем работать и в Шепетовке.
-
НатС
-
-
Елітний учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 316
-
-
-
-
23 вер. 2009 19:18 #42715
від НатС
В мене ого, там опечятка, я качаю фільми і все інше 230+кб/сек на фільм 2 години макс. Онлайн ТБ, радіо все робить. А про АТС то вже твоя окрема проблема, тобі значить не підходить ОГО то став інтерлінк. Це те саме що казати шо "ОГО - фігове, бо в мене в судилкові його немає"33.6 кб/сек - це дайл-ап, а ОГО якщо не помиляюсь то це адсл, який в мене і стоїть.Не можна категорично заявляти шо ОГО не вигідно і гірше, доки не будуть перші тести інтерлінка, будем надійтись що все зроблять тру, може онлайну на форумі прибавиться=))))))
Гениальность в простоте...
Вижу цель, не вижу препятствий.
-
tomy
-
-
Молодший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 22
-
-
-
23 вер. 2009 20:25 #42719
від tomy
Fuse;42697 пише: Звлізнична вся будет покрыта
Так то что вся будет покрыта и так ясно,хотелось хотябы какие то сроки услышать.
-
Форум
-
Рідне місто
-
Загальні теми
-
ІНТЕРЛІНК у Шепетівці
Час відкриття сторінки: 0.099 секунд