"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Така велика шишка - і нічого не зміг зробити
Друге!!! Нагадай но мені за мій піар!
Відповідаю - піар твій палатки з партійною символікою, яка вже всі остогидла і те що ти нижче написав, прям розписав про себе такого Чегевару.
Хоч 1 приклад наведи!! Або наведи приклад хоч 1 рішення за яке я голосував, і яке зашкодило людям!!! Я у своїй діяльності керуюсь виключно ВЛАСНИМ РОЗУМОМ І СОВІСТЮ І ВІДТОГО СМІЛИВО ГОВОРЮ ТЕ ЩО ДУМАЮ І ДИВЛЮСЬ ЛЮДЯМ У ВІЧІ!!! А моя партійна приналежність тут апсолютно нідочого!!! В мене є власні погляди і своя думка - чого і Вам бажаю!!!Але Ви, я думаю, як сиділи заляканими мишами, так і будете сидіти доскону!!! В тому є Ваша сутність!!!
Що ж ти можеш сказати - раз не поділяють Ваші погляди - то значить мишка, або того гірше зрадник.
Я теж все сказав і прооную тобі закрити цю тему так як вона не є тим що може вирішити якусь проблему, а просто розводить демагогію
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо підтримуєш Євромайдан, то приходь, якщо не підтримуєш то сиди вдома і далі жалійся на життя.
- Dentist
- Адміністратор
vk.com/video90175859_166617727?list=612662d29498264fa1kredit пише: Тут Емигранта підтримую, я не був прихильником помаранчевих і теперішній ажіотаж також не підтримую.
Мабуть 90 % мітингарів й гадки не мають за що вони стоять, хоча якщо розібратися по суті, то й страйкувати нізачим. Одні бандюки хочуть змінити інших. Пани б"ються, а в холопів лоби тріщать.
Глянь відео
А тепер трохи по суті
Був з Шепетівчанами в Києві і зрозумів одну велику річ, є майдан і є мітинги. Майдан ви всі кожен день бачити по ящику чи в інтернеті. І є мітинги, мітинги були біля Верховної Ради в понеділок,в вівторок мітинги були біля Управління освіти, організовували студенти, і добились, щоб їх не переслідували через те, що вони відвідають майдан/мітинги, та був мітинг біля кабінету міністрів. Сьогодні так само був мітинг біля кабінету міністрів. Так оці мітинги проходять з 6 ранку і поки не стемніє, можливо трохи раніше. І зрозумів річ одну, хочеш щось змінити, йди на мітинг, чи в 10 годині чи в 6 ранку чи взагалі під кінець, але приходь підтримуй. Кияни відвідували . А якщо ти не хочеш сильно напрягатись, такий собі "турист" хочеш подивитись на йолку, на банери, на сцену, поїсти надурняк, поспівати, послухати пісеньки, послухати новини та порозважатись то тобі реально місце на майдані. Владі до такого місця той майдан, вони реально клали на нього, оскільки беркут охороняє Верховну Раду (там де їх ніби мітинг регіАналів) та від сьогодні вже має охороняти кабінет міністрів, який мирно блокували.
Задрали "чутки" що ніби опозиція не знає що робити, та все вона добре знає, все вона робить, треба лише допомагати їй ділом, а не тільки носити стрічки з національної символікою та символікою ЄС. Фото з мітингу скину завтра, але декілька фоток кинув собі на сторінку в ВК vk.com/dentistko?w=wall1661090_4231, фотографував з телефона, а зарядити там його проблемно, тому і мало фотографій.
Скоріше за все в цю суботу ми знову їдемо, тому якщо є бажаючі пишіть сюди чи в ПП, або телефонуйте 097-063-91-32 (не думаю ще це реклама), умови там сурові (тому це точно не прогулянка) та збереження дисципліни ну і готуйтесь ходити під партійною символікою та гаслами.
Згоден що саме #Євромайдан дав поштовх для революції, але лінія фронту трохи змінилась і вона зараз біля держ. установ.
Ёбігрант, відповідати на мої повідомлення не треба, я їх і так не читаю
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Завтра продовження на 10
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Туди буду заливати все відео і фотки з Євромайдану Шепетівки
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
- Dentist
- Адміністратор
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
А майдан, думаешь не проплатили? Тут - как 10 лет назад, только рожи другие, лозунги не те и цвет флагов немножко поменялся. Ты 10 лет назад - ездил на Майдан?Dentist пише: То проплачена реклама
Шепетоква - вперде!!!
- LuK
- Адміністратор
на майдані зараз дійсно багато бомжів та алкашів...
зі всієї округи з"їхались на халявні бутерброди та одяг.
і ходять поміж здорових людей та дітей!!!
а ше кажуть крадунів-карманників немеренно
для них там зараз клондайк,ніхто їх не трогає.бо нізя
і ще сильно засрали центр міста
п.с. і мені за цей пост не платили інформація з епіцентру подій від незалежного оглядача