- Дописи: 143
- Подяка отримана: 46
За какие шиши проводить мероприятия подобного масштаба?Dj Os пише: головне шоб майдан зараз добився повного перезавантаження - кабінет міністрів, парламент і президент.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ёмигрант пише: Нет, я хочу сказать что НЕТ принципиальной разницы между ЭТИМИ упырями и ТЕМ упырями, ... в том-то вся и беда...
Serg_Ponomarev пише: Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
А можна більш детальніше? Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути. Чи це буде мітинг чи безстрокова акція?Serg_Ponomarev пише: Друзі!!! Ось сижу і читаю як казали це "бла-бла-бла".......
І виникло в мене питання:
А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
+380679345775
P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
А что ТЫ сделал для хип-хопа? - примерно этот уровеньSerg_Ponomarev пише: А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Ты знаешь, мне как-то сиренево.Serg_Ponomarev пише: P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua