"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
Да я-то спетляю, не вопрос, велика Россия-матушка, места хватит. А что ж ВЫ, революцьйонеры кушать-то станете, когда ЧП введут, когда хлебушко подорожает? Кого обсерать будешь, когда выключат Интернет? Думаешь, нужны вы тем ублюдкам, кто революцию вашими руками делает своих целей для? Или гандонюк с проффессором себе отход не приготовили, жопы свои не спасут ты думаешь?Dentist пише: Все, йобігрант, тікай з країни, або біжи до гандонюка і вилизуй йому сраку, бери прапор ПР та ходи з ним по місту, може тоді тебе мєнти не будуть чіпати.
Наивный......
Шепетоква - вперде!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
жЫрный тролльlamer85 пише:
Нічо не знаю - ти мене послав на чат - я пішов. Там нікого нема . Я прийшов назад. Невже не радий мене бачити?Dentist пише: Лямер, то все-таки ти не дотримався своєї обіцянки, так?
Шепетоква - вперде!!!
- Dentist
- Адміністратор
ахахаха, брехня))))artem пише: ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.
- Dentist
- Адміністратор
Не будь байдужим!
Прийди 28 січня 2014 року до приміщення Шепетівського міськвиконкому на позачергову сесію міської ради та вислови свою громадянську позицію щодо антинародних протиконституційних дій режиму Януковича!
Початок зборів о 9:30.
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Где введут ЧП: в Шепетовке, в Киеве, в стране?Ёмигрант пише: А что ж ВЫ, революцьйонеры кушать-то станете, когда ЧП введут, когда хлебушко подорожает? Кого обсерать будешь, когда выключат Интернет? Думаешь, нужны вы тем ублюдкам, кто революцию вашими руками делает своих целей для? Или гандонюк с проффессором себе отход не приготовили, жопы свои не спасут ты думаешь?
Чем, интересно, будут обеспечивать существование ЧП?
Хлебушко круто дорожает и без ЧП, толку?
Интернет отключат? А кто просто так возьмет и подарит громадные убытки банкам, интернет-бизнесу?
Где вы видите революцию? Почему не геноцид?
На Майдане около 15 различных политических сил. Но только попсовая оппа, которая только нужна в качестве картинки для обывателя, мелькает на экране.
- LuK
- Адміністратор
то така замануха,щоб народу побільше зібрати ,чи навпаки...кароче провокаціяartem пише: ребят,на роботе сказали что вчера на 14.00 был митинг на поддержку президента,правда или нет?я о таком больше ниоткого не слышал.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Оу, - респектище за 3 останні речення - це дійсно показуха.Green Lord пише: Где введут ЧП: в Шепетовке, в Киеве, в стране?
Чем, интересно, будут обеспечивать существование ЧП?
Хлебушко круто дорожает и без ЧП, толку?
Интернет отключат? А кто просто так возьмет и подарит громадные убытки банкам, интернет-бизнесу?
Где вы видите революцию? Почему не геноцид?
На Майдане около 15 различных политических сил. Но только попсовая оппа, которая только нужна в качестве картинки для обывателя, мелькает на экране.
А от про все інше - дарма. В Таїланді чи Єгипті, по вашому немає (не було) банків і інтернет-провайдерів? Країни з рівнем життя приблизно як у нас - а як ввели ЧП - так тримається ДО ЦИХ ПІР. Прямо у цей момент, коли ми тут спокійно никаємось за інтернетною анонімністью і кидаємось один в одного какашками (ну більшість, принаймні) - у них там ЧП (хоча вірніше НС). Нема інтернету, неможна ходити по вулицях після певного часу, не можна поїхати просто так в інше місто. Щось купити і т.д. І банки, і все інше, як видно - не особливо помогло. І знайшли чим забезпечити ЧП. І мєнтів хватило, і армії. Хоча у нас за законом ЧП не може бути більше 60 днів. Тому - 2 місяці без інтернету більшості піде тільки на користь. Дуже погано тільки для бізнесу (у мене взагалі все зупиниться - дада "шкурний" інтерес).
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор