"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- LuK
- Адміністратор
artem то не екстреміст.то непоганий піаніст.І люди з музичною освітою не є екстремістами як правило , в них стан душі зовсім інший.
В бідолаги бачу пальці мерзнуть,але лабає нормально.
Для тих кому музика сподобалась - це Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche.
Правда пацан на відео почав з середини грати
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Це ж чим? Я перейнявся, загорівся, побачив віче (хоча за масштабами, його правильно б назвати "вічко" чи "вічкО" ) - хочу перемін. Вам мона, а мені нізя?artem пише: lamer85 не опускайся до уровня ёмигранта,твои посты чем дальше тем бредовее
І чого ви до Емігранта докопались? Чи всі повинні з піною біля рота кричати "Юлі волю" (бо заради неї ця вся клоунада і влаштована - подивіться чий портрет в центрі "майдану", і про шо пише її кишеньковий політолог Карасьов)? У людей що - інших інтересів нема? Сторонньому спостерігачу, який, вибачте, ложить на політику - видно, що все білими ж нитками шито. "Розборка" олігархічних кланів. І все шо залишається - це хіба "погнати" з цього балагану.
- lamer85
- Платиновий учасник
Казава, казава... Моя обіцяти мовчати, поки диктатора не знімати. А вже "апазіція" казава, шо Яника не диктатора більше. Переговора вести, шмурдяк пити.Dentist пише: Лямер, ти ж казава не будеш нічого писати, вже й дотримуватись обіцянки не навчився?
- Dentist
- Адміністратор
- artem
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 39
- lamer85
- Платиновий учасник
- lamer85
- Платиновий учасник
Жилін, звичайно, клоун, шось типу Ляшка, тіки з другого боку. Але, нажаль, багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив - без цього агітація не робиться, але шось воно є. Дуже шкода, що знайдуться ідіоти які підуть за "Оплотом", як знайшлись ідіоти, які пішли за "Правим центром aka Майданом".artem пише: жесть,янык решил законно ввести бандюганов в киев
- LuK
- Адміністратор
- Green Lord
- Елітний учасник
- Дописи: 180
- Подяка отримана: 111
Ну так, як завжди пафос - найкращий аргумент. Спробуйте детально обгрунтувати все те, що ви тут написали - тоді є зміст писати подібне. А інакше ви виглядаєте тим самим клоуном, тільки місцевим.lamer85 пише: Жилін, звичайно, клоун, шось типу Ляшка, тіки з другого боку. Але, нажаль, багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив - без цього агітація не робиться, але шось воно є. Дуже шкода, що знайдуться ідіоти які підуть за "Оплотом", як знайшлись ідіоти, які пішли за "Правим центром aka Майданом".
Бо фразу "багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив" ну ніяк серйозно сприйняти не можу. Ось щось аналогічне - "Я живу за заповідями, але трохи краду". Перемішавши правду з брехнею правду не отримати.
А тепер трошки про Харків:
Обращение ХАРЬКОВЧАН к евгению жилину лидеру клуба "оплот"
Клуб "оплот" активно використовує георгієвську стрічку. Ознайомтесь з думкою інших людей .
Губернатор Добкін працює:
РЕВОЛЮЦІЯ, ї, жін.LuK пише: в одному він правий,це вже не революція.це вже війна!
1. Докорінний переворот у житті суспільства, який призводить до ліквідації віджилого суспільного ладу і утвердження нового, прогресивного.
2. Переворот у якій-небудь галузі, що призводить до докорінного перетворення, удосконалення чого-небудь.
ВІЙНА, и, жін.
1. Організована збройна боротьба між державами, суспільними класами тощо.
2. перен. Стан ворожнечі між ким-небудь; суперечка, сварка з кимсь; боротьба.
- lamer85
- Платиновий учасник
Пафос??? Ви значення цього слова знаєте? До чого ви це тут приплели?Green Lord пише: Ну так, як завжди пафос - найкращий аргумент. Спробуйте детально обгрунтувати все те, що ви тут написали - тоді є зміст писати подібне. А інакше ви виглядаєте тим самим клоуном, тільки місцевим.
Бо фразу "багато у чому правий. Прибрехав трохи і пересолив" ну ніяк серйозно сприйняти не можу.
Клуб "оплот" активно використовує георгієвську стрічку. Ознайомтесь з думкою інших людей :
Обгрунтувати? Що саме? Точніше формулюйте свої "вимоги" - а то ви як "апазіція" - зроби то, сам не знаю шо.
Не можете серйозно сприйняти - а ви зробіть зусилля. Це корисно для мозку.
А те що використовує георгієвську стрічку - ну так я ж написав - клоун . А вони люблять стрічки, бантики, кульки, прапорці. Он подивіться на головну площу країни - прямо манеж цирку, так усе розцяцковано. Ці такі ж пришилабоняні - тіки з другої сторони.
А Харків взагалі цікаве місто. А ще цікавіші його люди, які здогадались Кернеса обрати "сматрящім". Думка таких "просвітлених" особистостей - це перше що мене цікавить.