Базарників заганяють на новий базар
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Filini пише: Як на мене із всієї цієї ситуації виходом може бути лише передання нового ринку повністю у власність громади і лише тоді закривати суботній ринок.
І хай там не розпинаються, що ринок будували інвестора, все це брехня, їх вклад був мізерним.
А для приїзжих торгашів виділити окрему ділянку неподалік, головне не на проїзжій частині, і брати з них невеличкий додатковий збір.
Взагалі головною причина чому до нас приїздять торгаші із іншим міст є те, що наші торгують різним дешевим непотребом, самі ж і винні, що маємо таку ситуацію. І хай Гандонюк не розпинається, що з міста торгаші вивозять всі гроші, якби не вони, то до на би не приїздили і покупці з інших міст. До нас на суботній ринок їздять цілі автобуси покупців із сіл та сусідніх районів, навіть зі Славути на Нетішина. Особисто бачу весь час спец автобуси, які приїжають з інших міст. Якщо збирати з іногородніх торгашів невеличкий додатковий збір, то місто від цього дуже виграє, безглуздо з ними воювати.
А очільником громади Ти напевно себе запропонуешь??
Ну звідки ви знате щодо інвесторів?)) ви можете докази надати щодо вкладів інвесторів??Я так розумію зо джерела ваших доказів це : " мені сказали серйозні люди", " вони точно правду говорять".
А ви важает що на новий базар вони перестануть приізжати??
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
IIIkinep пише: Будь молчалив; не должен царский голос
На воздухе теряться по-пустому;
Как звон святой, он должен лишь вещать
Велику скорбь или великий праздник
Уууууууу, как тєбя плющіт - вчора був паном, а сьогодні вже цар. Манія величі...(((((((
- Відвідувач
LuK пише: О! А де Синюта пропав?
він колись теж воював за даний ринок
З Синютою цікаво вийшло. Був час, коли ринок був юридично нічийний. Міська влада оголосила його незаконним, а Веселкови з дарами ще до Шпільченка не дійшли.
Базарники збирали гроші за місця фактично самі з себе у фонд своєї громадської організації на чолі з Пашею Спеціальним та Синютою. Потім на частину цих грошей встановили ковану огорожу в кінці непарної частини проспекту. А решту витратили на виборчу кампанію Синюти, який тоді балотувався в мери. Там чимала сума була, десь 200-300 тисяч гривень. Різні акції проводили, подарунки та дитячі майданчики відкривали - все від імені Синюти, хоча це були гроші громадської організації базарників.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- pjharvey
- Старший учасник
- Дописи: 41
- Подяка отримана: 10
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Я вже який раз пишу шо я за перенесення! Тільки все таки місця на старому ЖЕКу малувато. В чому прєлєсть суботнього ринку? в тому шо всі палатки і одному місці і не треба бігати по всьому місту шоб шоб собі вибрати. А так прийдеться бігати по всім базарам шоб знайти шось путнє.IIIkinep пише: Саня, а от якби припустити що базар був би дійсно комунальний і праюцював на благо міста.Як тобі сама ідея перенесення базару в інше місце( то й же ЖЕК)??
pjharvey більш широко розписав мою думку, в даному випадку люди вибирають менше із двух зол. Єдине шо варто зазначити шо Веселкови не жаліють все таки грошей вкидати в соц програми типу спортивного майданчика біля Люксу чи допомогу з ремонтами підїздів і дворів в навколишніх будинках, а Антонюк за наші гроші побудував собі базар, ше ніфіга не зробив, а вже внаглу змушує насильно людей пересилятись до нього.
З цієї війни в підсумку все одно програє наше місто, бо у нас і так працює тіки сахарний, ремонтний і базар. Якшо влада таки зажене всіх на той новий маленький базарчик, то до нас точно перестануть приїжати з інших міст. До речі пропозиції Філіні мають сенс, вся проблема у нас полягає в тому, шо ніхто не радиться з шепетівчанами.
- LuK
- Адміністратор
2.а на рахунок Антонюк за наші гроші побудував собі базар давай факти! неверю
і мені казали одні люди теж не верю
тобою намагаються маніпулювати
- Відвідувач
А почали всяку чушь ліпити, що з міста вивозять гроші. Мені якось все рівно, хто нову іномарку купить - наш чи приїжджий.