Базарників заганяють на новий базар
- Відвідувач
admin пише:
Схоже, що всі ці відео проплачені Веселковими. Немає балансу обох сторін. Журналісти виражають лише одну точку зору. Деякі факти та цифри взяті просто зі стелі. У Царика в газеті приблизно таке саме.
Ну а Коля Дячук впрягся, щоб попіаритися, бо хоче в майбутньому на місце Антонюка. Буде тут смотрящим від Буряка.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
моя знайма була у суботу на проспекті.
розповідала що до неї підходила якась дівчина ,щоб почути її думку з приводу суботнього ринку.
думка моєї знайомої,(яка живе на проспекті і проти ринку) їй видно не сподобалась.
тому і не попала у репортаж......
п.с.особисто моя думка - я розігнала б тих бариг з ширпотребом по завишеним цінам
в Хмельницьку річ коштує 85,а в нас вже 200 як мінімум та більше.......
при комунізмі таких садили за спекуляцію! а тут вони вже бізьнесьменами стали
І на весь базар тільки пару палаток з норманими речами.
їх лишіть а решту в топку)))
- Відвідувач
А проспект повинен бути, на мою думку. Він як ярмарок заточений. Хай собі відкривають новий базар, ніхто не проти. Конкуренція - є таке слово.
У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- LuK
- Адміністратор
+10000базар пише: У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.
одна палатка з непоганим взуттям з Житомира,з джинсами теж одну палатку знаю, і тільки в них беру.
ще непогані шмотки в палатці з Новограда.
решта
а взагалі стараюсь у шоп-тур їздити у Рівне-Житомир.
вибір і ціни пристойні.
- Lego
- Платиновий учасник
А если учесть, что при такой "конкуренции" лишь 1/4 местные, да ещи и доходы от рынка не понятно куда идут, то невольно начинаешь сомневаться в целособразности этого рынка.
По сути: куча народу приехала продавать, а вторая куча приехала покупать. На проспекте наср...ли, деньги ушли в Шепетивка компани, а местные торгаши не понятно заработали или нет. Ведь заработать можно лишь если товар уникальный или цены уникальные. И тут выжить не просто.
Раз воюют, значит что-то зарабатывают. А может это только директор "компани" поднимает бучу? Районные депутаты ее поддерживают в своих целях.
Как бы не было, альтернатива нужна. Хорошая, а не та, которую предлагают пока что чтобы заманить.
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
- IIIkinep
- Платиновий учасник
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))
Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
IIIkinep пише: То ж місця ніхто не забирае)) на новий базар хай йдуть, тим паче там в пріорітеті місцеві підприемці....
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))
Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.
"стидуха тьолку в хату привести"?...
- IIIkinep
- Платиновий учасник