День міста 2012
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
А на мєсних рєбят таки дійсно наврядчи хто піде дивитися...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
І в цій МГО були (не знаю як зараз) талановиті рєбята...Петр пише: Васылык и ее псевдо-молодежной организаии "Кедр" а действительно талантливым ребятам.
- LuK
- Адміністратор
Концерт вони давали на стадіоні.безкоштовний звісно.
Мені дуже сподобалось!!! Із задоволенняп послухала б їх ще
До речі у Хмельницьку на їх концерти квиток коштує не менше 100 грн. і у залі вільних місць нема.
Також вони з успіхом гастролюють по всьому світу .
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
А що тут цінувати? Люди ці отримують за це чималі гроші і працюють не заради шепетівчан, а свого гаманця .Привезли пару підбитих "зірок" і вважаєте побіжимо за Буряка голосувати? Всі прекрасно розуміють, що все це зроблено спеціально під вибори. Людям осточортіли ці подачки хай і у вигляді концертів.А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...
І не треба применшувати тут значимість місцевих талантів, їх в місті вистачає. Але більшість пані Василик вже використала кількаразово в своїх кар’єрних цілях, навряд чи вони погодяться брати участь в цьому передвиборчому вертепі.
Всі ці ваші концерти створюють не атмосферу свята, а атмосферу трагедії. Збоку це все виглядає ніби пір під час чуми. Стільки років грабувати цю країну і перед виборами кидати ці подачки - це найвища степінь зневаги людей. І Буряк зараз нічого нікому не дає і не дарує, він віддає частину награбованого щоб йому дали можливість грабувати цю країну ще 5 років.
- T-S
- Платиновий учасник
Щось мені підсказує що якби не вибори, ви б тут звагалі не писали-би :Имя пише: Я не хочу нікого образити чи нав"язувати свою думку. Нехай хто хоче - сидить вдома. А я піду на площу і буду відриватись під Скрябіна. І мені взагалі перпендикулярно, під вибори це чи ні. Врешті-решт, якби не вибори, то фіг би хто приїхав в Шепетівку... А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Имя пише: . А якщо люди стараються і організовують це для нас...
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору ще щось залежить . Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, на форумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Правий! Мене бісять люди, які говорять, що голосувати не будуть, бо від них нічого не залежить. Цю країну грабують якраз із-за мовчазної згоди таких людей.Старик Хотабыч пише: Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору щось і залежить ще .Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, нафорумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
Якщо буду в місті то Скрябіна послухати прийду, а так більше нічого цікавого не бачу.