День міста 2012

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 вер. 2012 15:38 #79415 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі День міста 2012
Ясно, коротше можна сміливо можна їхати десь подалі, в місті нічого цікавого як завжди не буде((

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
20 вер. 2012 15:13 #79557 від lozechka
Відповідь від lozechka у темі День міста 2012
Афіша до дня міста
Долучення:
Ці користувачі подякували: admin

• kredit
  • kredit аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
20 вер. 2012 16:47 #79558 від kredit
Відповідь від kredit у темі День міста 2012
Що і Кузьма буде ?

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
20 вер. 2012 17:01 #79559 від
Відповідь від у темі День міста 2012
Афиша ужасная, кто только им их рисует?
Относительно концерта то заради Кузьмы прийти стоит, остальные некому ненужное папсовое гавно.

Більше
20 вер. 2012 17:27 #79560 від lozechka
Відповідь від lozechka у темі День міста 2012
Буде!

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
20 вер. 2012 20:40 #79564 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі День міста 2012
МЛЯТЬ, і майже з самого цетру, СЕРГІЙ БУРЯК, СВАРОГ, ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАД... чого ж агітація так пізно почалась, може б він і проспонсорував моє день народження?
Зіркові гості.. Іван Ганзера, це зірка? зірка чого? краще б заплатили гроші нашому міському ансамблю, послухав би якісь народні пісні і подивився на танці.
Валєвська... О__х а це що таке і де вона взялась, зірка чо...
Скрябін, люблю)))
Погоджуюсь з Осом, їхати звідсіля треба, або вдома спати...
В Судилкові і то краще день села відмітили (певно б)

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
20 вер. 2012 21:01 #79566 від

LuK пише:

Dj Os пише: А це ше хто??? Перший раз взагалі про такого чую.

аналогічно :dry: якийсь полупокер.
шось стояще в шепетівку не їде :unsure:

його наші не засміють часом? :ohmy: давай до свидания ;)

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
21 вер. 2012 17:09 #79578 від
Бачу, тут зібрались невдячні люди, які їздили на святкування дня Судилкова і гарно повисіли. Хочеться подалі? - в путь-дорожку. Ніхто нікого не тримає. Хочеться нового? - заплатіть зі своєї кишені 50 штук баків Ані Лорак і нехай трясе цицьками зі сцени. А якшо люди вам організовують програму, башляють, то будьте добрі і не вознікайте. Я з іншого міста, тому програму буду бачити вперше. Але те, наскільки шепетівчани балувані і злі - це просто жесть. Краще б запаслись гарним настроєм і йшли нормально святкувати день рідного міста. а не втикали в монітор і строїли з себе непонятно що. в неті всі круті. а реально круті люди шось роблять, а не тупо обсирають інших в форумах

• Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
21 вер. 2012 22:41 #79583 від Dentist
Відповідь від Dentist у темі День міста 2012
ога, в реально житті, круті катаються на крутих машинах, в крутих бабло мішками і балотуються ніби від нейтральної сторони в Верховну Раду)))
а мені цікаво, де звіт про мої кошти (податки), їздити по гівно-дорогам, обмеженням води та світла, в аварійному дому, якому давно треба кап ремонт.
а чого я балований? я дав ідею, нехай заплатять кошти міським виконавцям, а не Валєвським усіляким та новою звєздой. якщо Ви шановний ИМЯ, не з нашого міста, то звідки вам знати чим воно живе, перечитайте останні активні теми, і подивіться чи мешканці цього міста задоволені такими діями.
з.і. я не строю з себе крутого, більшість форумчан знають хто я і я не боюсь висказувати своє обурення, якщо треба можу вислати вам на електронку свою фотку, познайомимось, здається, це Ви пишете з аноніма і щось хочете сказати що в нас все так класно і все пучком.
з.і. а башляює пан буряк саме за кошти громадян України, поцікавтесь його біографією, може очі для себе відкриєте

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
21 вер. 2012 23:56 #79584 від
давайте не будемо переходити на особистості. я знаю біографію буряка. да, не все так чудово і радісно. але кожному своє. радує, шо він хоч шось та й дає. та й концерт зробити - не малі гроші. по-друге, спробуємо бути чесними один з одним - ну хто прийде дивитись на виступи місцевих талантів? навіть якщо це найздібніші хлопці і дівчата, то зааплодують їм 10 жіночок бальзаківського віку. як то і було на день молоді. а вся шепетівська молодь буде зависати в кабаках і пити пиво. а от на андрія кузьменка охочих подивитись буде немало. і якщо я з іншого міста, то це не значить, що я не можу переїхати жити в шепетівку. чи може мені спеціальний дозвіл тре взяти?) з.і. яка різниця, хто буде організовувати свято? хіба то головне? головне - нормально відсвяткувати, побачити друзів, повеселитись, врешті-решт поміняти обстановку..

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів