День міста 2012
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
11 вер. 2012 15:38 #79415
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі День міста 2012
Ясно, коротше можна сміливо можна їхати десь подалі, в місті нічого цікавого як завжди не буде((
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lozechka
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 1
20 вер. 2012 15:13 #79557
від lozechka
Відповідь від lozechka у темі День міста 2012
Ці користувачі подякували: admin
- kredit
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
20 вер. 2012 16:47 #79558
від kredit
Відповідь від kredit у темі День міста 2012
Що і Кузьма буде ?
- Відвідувач
20 вер. 2012 17:01 #79559
від
Відповідь від у темі День міста 2012
Афиша ужасная, кто только им их рисует?
Относительно концерта то заради Кузьмы прийти стоит, остальные некому ненужное папсовое гавно.
Относительно концерта то заради Кузьмы прийти стоит, остальные некому ненужное папсовое гавно.
- lozechka
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 1
20 вер. 2012 17:27 #79560
від lozechka
Відповідь від lozechka у темі День міста 2012
Буде!
- Dentist
- Адміністратор
20 вер. 2012 20:40 #79564
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі День міста 2012
МЛЯТЬ, і майже з самого цетру, СЕРГІЙ БУРЯК, СВАРОГ, ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАД... чого ж агітація так пізно почалась, може б він і проспонсорував моє день народження?
Зіркові гості.. Іван Ганзера, це зірка? зірка чого? краще б заплатили гроші нашому міському ансамблю, послухав би якісь народні пісні і подивився на танці.
Валєвська... О__х а це що таке і де вона взялась, зірка чо...
Скрябін, люблю)))
Погоджуюсь з Осом, їхати звідсіля треба, або вдома спати...
В Судилкові і то краще день села відмітили (певно б)
Зіркові гості.. Іван Ганзера, це зірка? зірка чого? краще б заплатили гроші нашому міському ансамблю, послухав би якісь народні пісні і подивився на танці.
Валєвська... О__х а це що таке і де вона взялась, зірка чо...
Скрябін, люблю)))
Погоджуюсь з Осом, їхати звідсіля треба, або вдома спати...
В Судилкові і то краще день села відмітили (певно б)
- Відвідувач
20 вер. 2012 21:01 #79566
від
його наші не засміють часом? давай до свидания
LuK пише:
аналогічно якийсь полупокер.Dj Os пише: А це ше хто??? Перший раз взагалі про такого чую.
шось стояще в шепетівку не їде
його наші не засміють часом? давай до свидания
- Відвідувач
21 вер. 2012 17:09 #79578
від
Бачу, тут зібрались невдячні люди, які їздили на святкування дня Судилкова і гарно повисіли. Хочеться подалі? - в путь-дорожку. Ніхто нікого не тримає. Хочеться нового? - заплатіть зі своєї кишені 50 штук баків Ані Лорак і нехай трясе цицьками зі сцени. А якшо люди вам організовують програму, башляють, то будьте добрі і не вознікайте. Я з іншого міста, тому програму буду бачити вперше. Але те, наскільки шепетівчани балувані і злі - це просто жесть. Краще б запаслись гарним настроєм і йшли нормально святкувати день рідного міста. а не втикали в монітор і строїли з себе непонятно що. в неті всі круті. а реально круті люди шось роблять, а не тупо обсирають інших в форумах
- Dentist
- Адміністратор
21 вер. 2012 22:41 #79583
від Dentist
Відповідь від Dentist у темі День міста 2012
ога, в реально житті, круті катаються на крутих машинах, в крутих бабло мішками і балотуються ніби від нейтральної сторони в Верховну Раду)))
а мені цікаво, де звіт про мої кошти (податки), їздити по гівно-дорогам, обмеженням води та світла, в аварійному дому, якому давно треба кап ремонт.
а чого я балований? я дав ідею, нехай заплатять кошти міським виконавцям, а не Валєвським усіляким та новою звєздой. якщо Ви шановний ИМЯ, не з нашого міста, то звідки вам знати чим воно живе, перечитайте останні активні теми, і подивіться чи мешканці цього міста задоволені такими діями.
з.і. я не строю з себе крутого, більшість форумчан знають хто я і я не боюсь висказувати своє обурення, якщо треба можу вислати вам на електронку свою фотку, познайомимось, здається, це Ви пишете з аноніма і щось хочете сказати що в нас все так класно і все пучком.
з.і. а башляює пан буряк саме за кошти громадян України, поцікавтесь його біографією, може очі для себе відкриєте
а мені цікаво, де звіт про мої кошти (податки), їздити по гівно-дорогам, обмеженням води та світла, в аварійному дому, якому давно треба кап ремонт.
а чого я балований? я дав ідею, нехай заплатять кошти міським виконавцям, а не Валєвським усіляким та новою звєздой. якщо Ви шановний ИМЯ, не з нашого міста, то звідки вам знати чим воно живе, перечитайте останні активні теми, і подивіться чи мешканці цього міста задоволені такими діями.
з.і. я не строю з себе крутого, більшість форумчан знають хто я і я не боюсь висказувати своє обурення, якщо треба можу вислати вам на електронку свою фотку, познайомимось, здається, це Ви пишете з аноніма і щось хочете сказати що в нас все так класно і все пучком.
з.і. а башляює пан буряк саме за кошти громадян України, поцікавтесь його біографією, може очі для себе відкриєте
- Відвідувач
21 вер. 2012 23:56 #79584
від
давайте не будемо переходити на особистості. я знаю біографію буряка. да, не все так чудово і радісно. але кожному своє. радує, шо він хоч шось та й дає. та й концерт зробити - не малі гроші. по-друге, спробуємо бути чесними один з одним - ну хто прийде дивитись на виступи місцевих талантів? навіть якщо це найздібніші хлопці і дівчата, то зааплодують їм 10 жіночок бальзаківського віку. як то і було на день молоді. а вся шепетівська молодь буде зависати в кабаках і пити пиво. а от на андрія кузьменка охочих подивитись буде немало. і якщо я з іншого міста, то це не значить, що я не можу переїхати жити в шепетівку. чи може мені спеціальний дозвіл тре взяти?) з.і. яка різниця, хто буде організовувати свято? хіба то головне? головне - нормально відсвяткувати, побачити друзів, повеселитись, врешті-решт поміняти обстановку..
Час відкриття сторінки: 0.084 секунд