Нововведення у міських автобусах))
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
В автобусі встановили відеореєстратор, направлений в салон і на цей реєстратор пільговиків примушують показувати свої посвідчення. Хто не покаже - геть з автобуса. При мені заставили показати посвідчення інваліда без руки. Одного з пенсіонерів, забувшого посвідчення - "попросили" вийти з автобуса. На моє питання до водія, хто це придумав, відповідь - Рома. На уточнення чи разом із Владою, відповідь - ТАК. -) і попередження, що це теж записалось... (напевно будуть переслідування)... На моє питання чи це законно, водій відповів, що там всередені автобуса папірець із написом про відеозйомку, хоча вхід в автобус ТІЛЬКИ через передні двері. Блін, я тепер в наших автобусах їздити не буду, а то ще компромати про мене назбирають і будуть потім шантажувати...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Стаття 32 КУ. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України.
Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
А ця особиста інформація збирається приватним підприємцем без попередження на вході в автобус, я змушений був пройти половину автобуса, щоб побачити об'яву про відеозйомку. Тим більше ці реєстратори направлені так, що знімають обличчя людей...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
ТРПКСН-941-А пише: А что тут такого? Носить с собой корочку - думаю бапкам и дедкам не очень обременительно будет. А вести себя в гантобусе - быдлонаселение будут проще, зная про видеосъемку. Например щипачи (карманники) опасаться будут...
Быдлонасєлєніє - це та частина населення, у якої немає мови, а лише язык? Як у худоби (бидла)...
На цей раз я не забув знизити тобі рейтинг - як ти і просив.
Не бійся!
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Для таких цілей ще з незапам'ятних часів було придумано квитки. Якби у нас кожному пасажиру давали би квитки, то ні водій ні кондуктор би собі в карман нічого б не поклали. Відеорегістратори, які направлені в салон це пряме порушення конституції. Навіть якщо таблички про відеоспостереження будуть по всьому салоні автобуса, то це порушує права шепетівчан на пересування, бо що це виходить якщо не хочеш шоб тебе знімали то вилазь з автобуса?Старик Хотабыч пише: Не треба себе накручувати. Апаратура встановлена скоріше всього для контролю роботи водія чи кондуктора ,який продає квитки, щоб грошей не ложив собі в карман-можна порахувати,скільки пасажирів було за день.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник