Нововведення у міських автобусах))
- LuK
- Адміністратор
йому це мабуть не сподобається
то чого пассажирам має подобатись?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
LuK пише: ще як варіант - знімати на відео всю дорогу водія.
йому це мабуть не сподобається
то чого пассажирам має подобатись?
Відколи це впровадили, то навіть до тьолок не позаграєш у автобусі, бо жінці спалять...
Не бійся!
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Быдлонаселением зовется та часть населения, которая женщин или девушек зовет "тьолками". И не важно, на "мове" базарит бадлан, или хоть даже на ивритеAlois пише:
ТРПКСН-941-А пише: А что тут такого? Носить с собой корочку - думаю бапкам и дедкам не очень обременительно будет. А вести себя в гантобусе - быдлонаселение будут проще, зная про видеосъемку. Например щипачи (карманники) опасаться будут...
Быдлонасєлєніє - це та частина населення, у якої немає мови, а лише язык? Як у худоби (бидла)...
На цей раз я не забув знизити тобі рейтинг - як ти і просив.
Кстате наше пререкание про жЫдов в теме про кицю в хорошие руки модеры походу подтерли...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Який тоді сенс в цих реєстраторах незрозуміло.
Саме більше мене цікавить чи це ноу хау не призведе до здорощення проїзду, бо реєстратор все таки штука недешева, а зрозумівши шо прибутків від нього більше не стало, Сірожа під надуманим предлогом знову підвишить ціну квитка.
- Відвідувач
- odin
- Адміністратор
Місто ідіотів.
Навіть в сраному Старконі в кожному автобусі є контролер і видає квитки.
Про флешмоб з проханням квитків - це тільки обізлить ще більше водія.
А от познімати як водії одночасно рулюють, триндять по мобільному і рахують здачу пасажирам і змонтувати це все напару з консервною давкою зранку і з цирком, коли просять поприсідати стоячих пасажирів перед під'їздом до ДАЇшників --- і все в ютуб-- оце буде прикольно
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Михайло Майданчук пише: Треба було раніше, коли була можливість судитисть з податковою про скасування ІНН, або взагалі його не брати ! Тому я можу спокійно їздити в автобусах і мені ті відеорегістратори до лампочки ! А для вас все тільки починається !
Зміни аву, Майдаунчук, бо по судах затаскаю за порушення авторського права.
Не бійся!