Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
08 лют. 2011 22:11 #60043
від admin
Лишаємо тут ваші відгуки стосовно матеріалу:
Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
08 лют. 2011 22:18 #60045
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Я зранку офігел коли побачив таку картину)) Зробив фоткиТепер все стало зрозуміло)Про ціни у вопаку улибнуло)))
- Zelya
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
08 лют. 2011 22:42 #60047
від Zelya
Вертолеты - души погибших танков!
Відповідь від Zelya у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Я сьогодні теж побачив перекопану клумбу та нові лавочки навпроти вокзалу, жалко що в вопак не заглянув на "халяву".
Вертолеты - души погибших танков!
- T-S
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
08 лют. 2011 22:50 #60048
від T-S
Відповідь від T-S у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Щось подібне було на Шешукова, коли в Шепетівці проводили виїздне засідання облдержадміністрації.
- Відвідувач
08 лют. 2011 23:36 #60052
від
Відповідь від у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Как всегда замылили глаза.Везде прибрали а до этого было недосуг.И цены снизили,а министр поверил...Снизить цену на товар можно только если предложений будет намного больше спроса на товар.
- Alois
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
09 лют. 2011 14:46 #60075
від Alois
Не бійся!
Відповідь від Alois у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Ціни впали лише на той час, коли це чмо по магазину водили, а потім знову піднялись. Добре, що хоч тротуари довкола Вопака поприбирали і мучки підсипали. Казав Гоголь, що у нас дві біди - дороги і дурні. А коли приїжджає високе начальство, то одна біда ремонтує іншу.
Не бійся!
- Відвідувач
09 лют. 2011 16:17 #60080
від
Відповідь від у темі Re: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
І як давно Гоголь таке сказав пр Україну? Якщо не помиляюсь, це було сказано за щось друге...
- Відвідувач
09 лют. 2011 19:42 #60086
від
Відповідь від у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Говорил Достроевский и про Россию
- Відвідувач
09 лют. 2011 20:35 #60087
від
Відповідь від у темі Re: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Ця фраза взагалі без автора, приписується Гоголю або Салтикову-Щедріну... Або ще комусь))) А от що це було про Росію - 100%.
- kirr
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 10
- Подяка отримана: 0
09 лют. 2011 20:40 #60089
від kirr
Відповідь від kirr у темі Відповідь: Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
Аха я в той момент стою возле Вопака, хаваю пиченюшки смотрю какова то х*я гаиШники на перекрестке стоят думаю че за.... тут баххх толпа Джипариков, наверное колона с 10-15 машин подкатывает до Вопака и с етих всех машин толпа человек 20-30 завалюется в Вопачок... и тут подходит какая то бабка и спрашивает "че за дела здесь, че нельзя заходить?" мы да можно можно... а она "ОйПт *** я че не крутая"!!) и повалила внутрь))
Час відкриття сторінки: 0.095 секунд