Шепетівку відвідав міністр аграрної політики Микола Присяжнюк
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А Шепетівка в той час до якої держави належала? І Гоголь також "не зовсім кацап"...monax;60087 пише: Ця фраза взагалі без автора, приписується Гоголю або Салтикову-Щедріну... Або ще комусь))) А от що це було про Росію - 100%.
Не бійся!
- Відвідувач
Шановний, я Вас здивую, але ця тема про події, які відбулись декілька днів назад, а не в "той час". ПС. Про "одна біда ремонтує іншу" - фраза взагалі з КВН-у, яка була сказана, коли Шепетівка була частиною України.Alois;60172 пише: А Шепетівка в той час до якої держави належала? І Гоголь також "не зовсім кацап"...
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Ви мене зовсім не здивували, пане Монакс. Дивує те, що Шепетівка навіть через два століття так схожа на ту Росію. Напевно це буде тривати до тих пір, поки банальну зміну окупанта святкуватимемо як "освобождєніє Шєпєтовкі"...monax;60188 пише: Шановний, я Вас здивую, але ця тема про події, які відбулись декілька днів назад, а не в "той час". ПС. Про "одна біда ремонтує іншу" - фраза взагалі з КВН-у, яка була сказана, коли Шепетівка була частиною України.
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
якщо маються на увазі дороги-тут вже дозвольте не погодитись!!! у 50-60-х роках дійсно була жахлива ситуація-на центральних вулицях нашого міста. було таке болото,що коні топились.так що зараз гріх жалітись:ag: :bk:Alois;60193 пише: Дивує те, що Шепетівка навіть через два століття так схожа на ту Росію.
- makedon
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 1