Грабіжники увірвались в квартиру
- Lego
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- MMM18051991
- Новачок
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 0
звучит вполне реально. про ноут подумаем)))))откуда это ты будешь такой обознаный?Lego;62246 пише: Конкретные факты?Видео, аудио, фото? Что именно?Может свидетели?Или это не реально звучит?Ноут? Дак приходи увидишь... у меня их несколько... выбрать будет из чего... лучших друзей не забудь с собой позвать!Только заранее скажи... я травы надыбаю)))
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- MMM18051991
- Новачок
в доблєсну красну армію!IIIkinep;62248 пише: а можна в банду?чи в дівізію?
Додано о 15:08
Попереднє повідомлення було написане в 15:05
від 7 до 12!!!!!!!!!!!!!!LuK;60000 пише: на рахунок мобілок - можна зробити висновок що грабіжники лохи повні))) саме легше за ними вичислити треба нашого позаштатного юриста форуму запитати скільки за проникнення у житло з ціллю заволодіння чужим майном світить. здається багато,і 2 ноута з мобілкаим не варті декількох років життя за гратами....
- Lego
- Платиновий учасник
Да местный я... местный...На счет ноута думайте... пока я не передумал)MMM18051991;62247 пише: звучит вполне реально. про ноут подумаем)))))откуда это ты будешь такой обознаный?
- MMM18051991
- Новачок
погані в тебе друзья!!!!Zajka2011;60213 пише: Нет,просто это моих друзей ограбили.
Додано о 15:13
Попереднє повідомлення було написане в 15:11
мда, вони ще б сказали, шо 50 чоловік забігло!!!!просто героями потерпівші хочуть казатися!!!!!!!Zajka2011;60217 пише: В квартиру ворвалось 7 человек с ножом в масках.Забрали 2 ноутбука и телефон.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Нда, охренительный вывод.... А те твои друзья, что грабили, они конечно хорошие.... Так, просто отдыхали чуток.... Присоединюсь-ка я к Лего в желании таким отдыхающим руки ломать.MMM18051991;62252 пише: погані в тебе друзья!!!!
- MMM18051991
- Новачок
- IIIkinep
- Платиновий учасник