Грабіжники увірвались в квартиру
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
:bj::bj::bj:LuK;69032 пише: а вдруг один поламається)))
Не бійся!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
- Femida
- Новачок
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0
- odin
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
нічого абсолютно нас не мучить__і взагалі прокурор добрий попався ... треба було тих трьох "бідних ,нещасних" розстріляти :af:Femida;69161 пише: Розбійників було 4, а не 7... Потерпілим було завдано легких тілесних ушкоджень... Ноутбуки повернули, виплатили чималі грошові компенсації... Відбувся суд, винесли вирок... Але ви не можете уявити собі як було огидно дивитися на "потерпілих" які посміхаються дивлячись як плачуть батьки і друзі горе-розбійників та й самі розбійники не втримали сліз... Трьох хлопців яких засудили я добре знаю і можу про них сказати лише хороші слова, вони ніколи не приймали у часть у бійках, не були помічені у порушеннях порядку чи закону, вони ніколи не стояли на обліку в міліції... Судове засідання зробили показовим і хлопців судили ніби невиправних рецидивістів, що мають не одну відсидку, а все через той клятий ніж про який розказали обкуряні "потерпілі". Ножа і масок не було!!!! Нехай потерпілі скажуть для чого вони фотографуються у масках і виставляють дані фото у соціальній мережі. Пишу дане повідомлення і сподіваюсь, що його прочитають "потерпілі". Скажіть будь-ласка, вас совість не мучить через те що хлопців відправили на зону через ваші покази більшість з яких брехня???
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А мер - майбутній...odin;69162 пише: я правильно зрозумів - грабіжники добрі а потерпілі злі?За те що завдали лише легкі тілесні ушкодження, повернули вкрадене, ніколи до цього не сиділи і всплакнули в суді?З такою мораллю зрозуміло, чому в нас президент - колишній в'язень.
Не бійся!
- Femida
- Новачок
- Дописи: 9
- odin
- Адміністратор
так і знав, що таку фігню хтось напише.Може ви теж когось зрозумієте, або зміните свою думку, коли пару тіпочків надають вам, а можливо вашим рідним і друзям, по голові, і відберуть мобільний, гаманець (ноутбук).Femida;69182 пише: ... зрозумієте тільки тоді, коли на місті підсудних опинитесь ви, а можливо ваші рідні чи друзі ...