Грабіжники увірвались в квартиру
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
У мене сусідів пограбували декілька років тому. Так там геть до стрілянини дойшло і нічого, ніхто з сусідів навіть не рипнувся на площадку втановлювати справедливість))) ПС. Я теж не рипнувся, бо дуже-дуже хоробрий, але не дурний.Гість1;62179 пише: а як на мене є різницяне накурювались би, були б нормальними..то хоча б двері замикали (це самий мінімальний спосіб захисту), бо наскільки відомо, події сталися в жилому домі і якби двері були зачиненими, грабіжники б не виламували їх силою, щоб не піднімати шум
- Відвідувач
сусіди могли хоча б міліцію визватихоч якась допомогаmonax;62181 пише: У мене сусідів пограбували декілька років тому. Так там геть до стрілянини дойшло і нічого, ніхто з сусідів навіть не рипнувся на площадку втановлювати справедливість))) ПС. Я теж не рипнувся, бо дуже-дуже хоробрий, але не дурний.
- Відвідувач
- Відвідувач
ахахахачим же його поранили?!))))monax;62184 пише: Як потім виявилось, міліція і стріляла, її самі господарі встигли визвти. Там ще одного міліціонера поранили в цю... в сідницю)))))
- Відвідувач
Ні, стрілянина була на повному серйозі, і міліціонера дійсно поранили. Потім ми всі (свідки) підписували протокола, так там було "в м'яку частину стегна".До речі, десь півроку тому ці грабіжники вже вийшли на волю. А сусіди продали квартиру і переїхали, бо боялись...Гість1;62185 пише: ахахахачим же його поранили?!))))