"Покращення" в ліцеї...
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
maroshka пише: b-4 зміни аватарку чи така вже бідова фантазія. Ти відверто мене дратуєш, май совість
На рахунок аватарки - це до адміна - двіжок якийсь хрєнуватий трохи. Також збиває з пантелику, що на тих користувачах, які не мають аватарок мені мою аватрку фігачить)))
Також двіжок не підтримує анімованих аватарок та "лінієчок"
ги-ги
Алоїзу - також бентежить неповага до російської мови - завжди слухаю "русский рок", мова подобається і напевно не менш ніж українська.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Мою також украв, нєгодяй.maroshka пише: b-4 зміни аватарку чи така вже бідова фантазія. Ти відверто мене дратуєш, май совість
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
А Ви вже прочитали статтю ось цю???
Басистюк Л.Д., "Всі навчальні заклади міста до нового навчального року підготовлені"
Чим ця стаття відрізняється выд шапкозакидацьких статей, які напередодні минулих навчальних років писали підлабузники Партії регіонів на чолі з ПроФФФФФФФФФесором?
Таке враження, що в Шепетівці нічого не змінилося в плані написання статей в брежнєвському стилі
- Dentist
- Адміністратор
Спостерігач, а де крім сайту її було надруковано?
- Алої3
- Платиновий учасник
У мене чєловєчєк у санстанції є, то каже, що в усіх школах зробили ремонти - переважно за кошти меценатів і батьків, і до приміщень тепер приємно зайти. Не віриш, сам переконайся.Sposterigach пише: Шановний користувач "Проблеми освыти(("
А Ви вже прочитали статтю ось цю???
Басистюк Л.Д., "Всі навчальні заклади міста до нового навчального року підготовлені"
Чим ця стаття відрізняється выд шапкозакидацьких статей, які напередодні минулих навчальних років писали підлабузники Партії регіонів на чолі з ПроФФФФФФФФФесором?
Таке враження, що в Шепетівці нічого не змінилося в плані написання статей в брежнєвському стилі
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- Відвідувач
KrOt пише: хотів би сказати тій бабі Галі велике дякую,за те,що моя дитина у тому садочку зимою вдіта спала,зато тепер медуха зимою буде вікна відкривати,піпец
- Алої3
- Платиновий учасник