"Покращення" в ліцеї...
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
В данній ситуації економити будут на всьому.Symbioz пише:
T-S пише: Ну в ситуації, що склалася, добре буде якщо навчальний процес розпочнеться взагалі і не перерветься раптово через низькі температури, а якщо таки перерветься... то нехай все ж переривається через низькі температури...
Я вважаю, що в "даній ситуації", потрібно було гроші економити на асфальті, а не на дітях. .
Був тут матеріальчик по телевізорам і проекторам для шкіл...Але ж в нашій державі на дітях "грошей" (читати - відкатів) не заробиш
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Дуже у мене великі сумніви на рахунок морального стану нашої молодої зміни... Шоб ше гірше не стало часом.Dentist пише:
я обома руками за, а кадрову дірку є чим закрити?maroshka пише: Усіх пенсіонерів на заслужений відпочинок і відразу знайдуться кошти і на премії залишаться
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Відвідувач
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
А бабі Галі все одно - їй у ватничку не холодно...KrOt пише: хотів би сказати тій бабі Галі велике дякую,за те,що моя дитина у тому садочку зимою вдіта спала,зато тепер медуха зимою буде вікна відкривати,піпец
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Наскільки мені відомо, бабу Галю ніхто на пенсію не відправив - вона і далі викладає їхній псячий язьік, і далі підбурює своїх сраколизів аби вимагали її призначення на посаду директора. Гадаю, що до 1 вересня вопроси порішають і лабух Олєжка Попович отримає нове призначення.maroshka пише: ну відправляти на пенсію Опанасівну сумнівів же не було та й треба ж молоді колись починати. Та й на іі місце сумніваюся, що прийде пенсіонер, як і піонер. Люстрація не повинна бути вибірковою, а чемною та суспільнозначимою.
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Відвідувач
Алої3 пише:
Наскільки мені відомо, бабу Галю ніхто на пенсію не відправив - вона і далі викладає їхній псячий язьік, і далі підбурює своїх сраколизів аби вимагали її призначення на посаду директора. Гадаю, що до 1 вересня вопроси порішають і лабух Олєжка Попович отримає нове призначення.maroshka пише: ну відправляти на пенсію Опанасівну сумнівів же не було та й треба ж молоді колись починати. Та й на іі місце сумніваюся, що прийде пенсіонер, як і піонер. Люстрація не повинна бути вибірковою, а чемною та суспільнозначимою.
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй