"Покращення" в ліцеї...
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
T-S пише: Ну в ситуації, що склалася, добре буде якщо навчальний процес розпочнеться взагалі і не перерветься раптово через низькі температури, а якщо таки перерветься... то нехай все ж переривається через низькі температури...
Я вважаю, що в "даній ситуації", потрібно було гроші економити на асфальті, а не на дітях. Але ж в нашій державі на дітях "грошей" (читати - відкатів) не заробиш.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Dentist пише:
По логіці, податки не змінились, але з'явилась війна, поскорочували всі дотації і зараз скорочують багато що, впало не тільки на освітян, бо гроші йдуть трохи в іншому напрямку, добре що не пройшов закон Яценюка, який взагалі забрав би 2 з/п у кожного бюджетника, а зробили ставку на 1,5% з кожної зарплати. Як казали вище ,всім зараз важко, але ми хіба винні, що зараз йде неоголошена війна і гроші йдуть туди, може варто це взяти до уваги? А ще краще, переговорити з іншими освітянами, інших міст, яка ситуацію я в них і тоді вже робити висновки.Symbioz пише: Те саме, як на мене, стосується і міста - якщо місто після зімни влади не змогло виділити достатньо коштів на освіту, значить гроші так само "тринькаються" як при попередниках.
Моїх податків за рік в місцевий бюджет вистачає для оплати роботи тих вчителів, яким скорочують години - напевно потрібно перестати платити - все одно не використовуються на те, за що я в т.ч. плачу. Іпанута ситуація в державі, коли я не можу взнати куди йдуть мої особисті кошти.
Переговорив сьогодні з керівниками відділів та управлінь освіти Полонського, Ізяславського, Славутського, Білогірського районів (маю таку можливість) - ніхто про таке розпорядження не чув і ні в кого таких скорочень класів не має і до речі всі, як один сказали, що це серйозне порушення, зібльшувати кількість учнів в класі більше 30 чоловік.
Роблю висновок, що це примхи місцевої НЕПРОФЕСІЙНОЇ влади.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
Як, млін, "приємно", що ми гірше ніж Білогір'я.
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
Алої3 пише:
Якби баба Галя не просрала 10 млн., які ліцей і садочок навпроти нього отримали за кіотським протоколом, і не віддала їх Сірожі (не змогла відмовити), то проблем із низькими температурами в ліцеї було б менше. Зато в медусі тепло і затишно...T-S пише: Ну в ситуації, що склалася, добре буде якщо навчальний процес розпочнеться взагалі і не перерветься раптово через низькі температури, а якщо таки перерветься... то нехай все ж переривається через низькі температури...
Ой, Васю- Васю, чи не тобі знати, що по тому протоколу гроші мали йти два роки ( прямо як проспект капітально будуватися). І прогавили та профукали їх зовсім не Галя із Сєрожою, а Ваш перший Вовік, бо того його кампетенция. Де закінчення проспекту, там і протокол.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
maroshka пише: Хфамилію в студію!!! І що за новеньке опускає так наш ліцей нижче Білогір"я?
maroshka, ти напевно хочеш вибачитись за середній рід щодо мене, а тим паче за новенького, бо напевно дуже погано слідкуєш за користувачами форуму - мені, я думаю і фамілії писати не потрібно - мене кожен з форуму може знайти без проблем в Шепетівці, хто на форумі вже хоча б років 5-6.
А якщо ти ще й до всього не вмієш читати та вникати в думку автора посту - гріш тобі ціна. Я навпаки вболіваю за ліцей, а дорікаю я місцевій владі за "опущення" ліцею.
Чекаю на вибачення. Можна особисто - напишу де мене знайти)))
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
Чи це так гуртом заступники керують?
- Dentist
- Адміністратор
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
Dentist пише: Сумбіоз, на скільки я зрозумів, новеньке це саме "нова влада" і образа йшла туда)
І зовсім не образа і зовсім не туда. А проста цікавість хто вже почав керувати ліцеєм. Без підтекстів
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154