- Форум
- Рідне місто
- Освіта в Шепетівці
- Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”
Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Сьогодні представники громади, зокрема Ради “Майдану”, вимагали аудієнції у новопризначеного директора департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА Олега Фасолі. Головною метою активістів було знайомство із головним освітянином області, оскільки до призначення він не пройшов традиційне “інспектування” майданівцями та ще не встиг познайомитись з освітянами.
Проте перед призначенням колишній директор Полонської ЗОШ №2 пройшов всі необхідні перевірки, що проводяться перед призначенням держслужбовців, також був на співбесідах у начальників основних департаментів у Міністерстві освіти і науки України, пройшов співбесіду у заступника міністра та особисто у міністра освіти і науки України Сергія Квіта.
“Я хочу, щоб департамент освіти і науки займався лише освітніми і науковими питаннями. Я хочу не допустити, щоб департамент, державні службовці влазили у політичні ігри під час виборчих процесів. Це моє головне завдання. Кожна людина на основі своїх переконань та вподобань має визначатись із своєю партійною приналежністю та вподобаннях на виборах. Я не збираюсь говорити зі своїми колегами та підлеглими на політичну тематику”, – пообіцяв освітянин.
Також Олег Фасоля заявив, що планує розібратись з директорами навчальних закладів, які виводили людей на політичні мітинги та Антимайдан.
“Якщо людина є ганчіркою, то при будь-які владі вона буде ганчіркою. Таких людей, а особливо керівників, треба позбуватись. Необхідно розібратись з кожною ситуацією, з кожною людиною особисто. І в жодному випадку не приймати поспішних рішень. Оскільки за кожною людиною, що обіймає ту чи іншу посаду стоять підлеглі та діти, учні. З цим також треба рахуватись”, – сказав Олег Фасоля.
У підсумку зустрічі головний освітянин пообіцяв проводити подібні зустрічі з громадськістю на регулярній основі – раз на місяць.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
- ЮМ
- Новачок
- Дописи: 14
- Подяка отримана: 24
Дякую за інформацію, пане Sam_mas. Дана особа (www.odnoklassniki.ru/profile/347549786341) педагогічною роботою в нашому місті більше не займатиметься.sam_mas пише: Ну,одного директора антимайдановца уже сняли,но в школах есть еще так называемая "пятая колонна"- военруки! Не говорю,что все ,но взять к примеру военрука школы №4,все время пока был Майдан он репостил у себя на странице в одноклассниках,все в поддержку и прославления "беркута",сейчас чуток остыл,но все равно проскальзывают сепаратистские взгляды. И он опять идет в учебный год,и что нашим детям опять выслушивать его проповеде про то какая плохая украинская армия.которая служит хунте?слышать в свой адрес маты и пошлые анекдоты?Обращаться в директору бесполезно((Она только и знает,что ищет выгоду во всем,а ругаться с военруком не сруки - боится его,уж очень агресивный.Член совета партии регионов,за регив в свое время всех бы порвал(
- Відвідувач
- Відвідувач
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
- Відвідувач
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
А де ви, правдолюби, були, коли директори шкіл наказували своїм вчителям їхати на мітинги Партії ригів-блювотиння у Хмельницькому? Чому зараз репетуєте? Чи вам москальська ганчірка ближча?
До речі, в школі № 4 справжній клубок РУССКІХ патріотів. Почитайте їхню писанину в районній газеті: Валя Котік - гєрой, партізани, визволителі Шепетівки. Таке враження, що вони і відкриття архівів в незалежній Україні не помітили, і документів про голодомори не бачили. В їхніх головах досі грає стара заяложена брежнєвська платівка 1970-х років про піонерів, комсомол і Компартію.
По репліках цих правдолюбів одразу видно хто вони і звідки. Видно, що їхні предки на цій землі не жили.
- Форум
- Рідне місто
- Освіта в Шепетівці
- Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”