- Форум
- Рідне місто
- Освіта в Шепетівці
- Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”
Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ну то давай пруфи, розумникуDj Os пише:
Але і дурню ти мелеш хлопче. Якщо не знаєш то ліпше мовчи, не виставляй себе цілковитим бовдуром.Та ну? Щось не видно плодів їхньої діяльності. Ото що тільки за "жирні" місця воюють (обладміністрації, працюючі заводи і т.п.)
- lamer85
- Платиновий учасник
Дай Бог нашому теляті вовка зїсти.Алої3 пише: Є надія, що скоро "розлучення" з совком, у тому числі й у освіті, полегшиться:
Частина повідомлення прихована від гостей. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб побачити її.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item...vykh-v-zoni-ato.htmlНу то давай пруфи, розумнику
shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1519...provedennia-ato.html
shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/81...erdlovyny.html#90669
Це так...перші посилання на скору руку
- lamer85
- Платиновий учасник
Ееее... Бро На займайся софістикою. Я про зміщення чинуш, а ти про збирання гуманітарки, яка ще невідомо куди потрапить (знаю точно, що продавали на базарі виділені пайки з "городків" наших - тому і тут не здивуюсь) До чого тут це? Я добре знаю що активісти цим займаються - молодці. Та не про це ж мова.Dj Os пише:
shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item...vykh-v-zoni-ato.htmlНу то давай пруфи, розумнику
shepetivka.com.ua/novyny/podii/item/1519...provedennia-ato.html
shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/81...erdlovyny.html#90669
Це так...перші посилання на скору руку
А "Енергоінвест" - ну так кого ж, власне, "самооборона" зняла, посадила, і т.д.? Всі, навіть всімапроклятий Антонюк - почувають себе непогано. По місту гуляють. Через 2-3 місцяці будуть по своїх кабінетиках знову сидіти. Тут взагалі якийсь випадок мутний - свердловини відстояли, але для кого? Вода і далі подається за завищеними тарифами, з тих свердловин що й була і відключається декілька разів на тиждень (от сьогодні не було пів дня). Це таке досягнення?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- lamer85
- Платиновий учасник
Я роблю достатньо. Хоч вір, хоч не вір.Dj Os пише: Не треба тут спригувати і змінювати тему, ти дуже заявляв, що не видно плодів роботи самооборони, я тобі дав докази. Тому щось да хлопці роблять, на відміну від деяких диванних аналітиків.
І нікуди я не спригував. Було ствердження - "самооброна візьметься за сапіаратістів" . Я виразив свій сумнів у цьому, бо було заявлено що вони дуже великі зухи у боротьбі з цим явищем. А ти про збори гуми тут почав. Суть-то "самооборони" не в цьому. Для інших цілей її створювали, наскільки памятаю, принаймні на словах.
- Відвідувач
І повертаючись до теми, для особливо вумних пояснюю, що через який би ви зад чи бік не думали: демократичну, цивілізовану державу можливо побудувати лише демократичними методами крапка, інакше не буває. Людей потрібно судити, як і у всьому цивілізованому світі - за вчинки, а не за думки. А розмова про патріотизм - це інша тема, про патріотизм чи його повну відсутність у воєнрука я навіть не заїкався. Свободівець - це той же комуняка тільки іншого кольору і молиться він іншому ідолу
- Dentist
- Адміністратор
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
- Форум
- Рідне місто
- Освіта в Шепетівці
- Новопризначений освітянин Хмельниччини візьметься за директорів-”антимайданців”