Життя вупускників шкіл нашого міста
- Андрей
- Учасник-експерт
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- AxeL-V
- Елітний учасник
Зара вже того кабінету нема, там сидить директор, був він третім(кажись рос мови і літератури), я сам встиг в ньому 5-ий клас провчитись. А про твою керу я шось таке пам’ятаю...про німеччину, буду на днях в школі запитаю в завучів..Oksana Vasilievna a vot familiu zabila no kogda mi bili v 10 klasse ona zaberemenela i vipuskala nas drygaia...ti predstavliaesh ia ne pomnu imeni..pozor:) ny a na sam vipusknoi Oksana \Vasilevna k nam priwla...ona po-moemy v germanii bila..ee myj ottydaia pomnu 4to naw klass bil na pervom etaje...idew priamo gde razdevalka a zatem povernyt; napravo i pervii kabinet bil naw...a tvoi gde bil? mi ewe lubili vo vremia yrokov smotret' kto opazdivaet tak kak vsia plowadka i glavnie dveri bili vidni[/b]
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- israelta
- Молодший учасник
a zay4 vse ewe Galina Rafikovna?Зара вже того кабінету нема, там сидить директор, був він третім(кажись рос мови і літератури), я сам встиг в ньому 5-ий клас провчитись. А про твою керу я шось таке пам’ятаю...про німеччину, буду на днях в школі запитаю в завучів..[/b]
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
- елена
- Молодший учасник
- israelta
- Молодший учасник
- wtf
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
а что такое??? универ такой "хороший"???Закончил НВО №2 (первая школа) в 2004 г.Сейчас в киеве, в ЦПХ, он же иняз.Не повторяйте моих ошибок!!![/b]