Життя вупускників шкіл нашого міста
- Андрей
- Учасник-експерт
ДА-ДА-ДА! При чому у всі роки7 шк.II-курс УРА-УРА-УРА!!!!!!!!!!!!!! ну типу=) THE BEST.[/b]
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- елена
- Молодший учасник
- Андрей
- Учасник-експерт
Да ну? Петро Францович нами гордився бвійськовий ліцей?я тоже там вчилалася-2002 рік випуску.УРА![/b]
"Если человек жаждет чего-нибудь так сильно, что готов поставить на карту всё своё будущее, то он несомненно победит судьбу"
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- israelta
- Молодший учасник
Oksana Vasilievna a vot familiu zabila no kogda mi bili v 10 klasse ona zaberemenela i vipuskala nas drygaia...ti predstavliaesh ia ne pomnu imeni..pozor:) ny a na sam vipusknoi Oksana \Vasilevna k nam priwla...ona po-moemy v germanii bila..ee myj ottyda<div class='quotetop'>(AxeL-V @ 8.8.2007, 20:32) [snapback]16618[/snapback]</div>israelta а хто у тебе був класним керівником???[/b]
ia pomnu 4to naw klass bil na pervom etaje...idew priamo gde razdevalka a zatem povernyt; napravo i pervii kabinet bil naw...a tvoi gde bil? mi ewe lubili vo vremia yrokov smotret' kto opazdivaet tak kak vsia plowadka i glavnie dveri bili vidniвона і була....Оксана Василівна????Як прізвище , може пам’ятаєш який в неї був кабінет, або 24 або 25[/b]
- Санька
- Автор теми
- Старший учасник
- елена
- Молодший учасник
звісно знаю-привіт йому від Ленки,ми дуже добре дружили з старшим курсом.А Петро Францович-классний чувак!Я дуже сумую за цими роками2002? А ти мого брата незнаєш, прізвище Кайгородов, звати Артур,як ти була 1 курсом він був 2-им[/b]
- Sergio
- Молодший учасник
Скажіть но мені прізвище Петра Францовича.звісно знаю-привіт йому від Ленки,ми дуже добре дружили з старшим курсом.А Петро Францович-классний чувак!Я дуже сумую за цими роками[/b]
Давно пора мыслить шире, видеть глубже и ярче, чем просто кидать камни в тех, кто думает иначе