Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Не сміши, на Залізничній цей асфальт і 2 років не протримається, він вже зараз почав сипатись, шо буде після Зими страшно уявити. shepetivka.com.ua/forums/podii/80829-rem...si-zaliznychnoi.htmlStaruy пише: Результат будет виден весной, но пока мне нравится качество асфальта на привокзалке. Даже в жару он не поплыл под каблучками дамочек и колесами тяжелых машин. Достаточно ровное покрытие. Если Проспект закатают таким же материаллом - думаю будет не плохо..Хотя, опять же повторюсь - Весна покажет кто где с...ал.
Не надо сгущать, пока не сыпется.Dj Os пише:
Не сміши, на Залізничній цей асфальт і 2 років не протримається, він вже зараз почав сипатись, шо буде після Зими страшно уявити. shepetivka.com.ua/forums/podii/80829-rem...si-zaliznychnoi.htmlStaruy пише: Результат будет виден весной, но пока мне нравится качество асфальта на привокзалке. Даже в жару он не поплыл под каблучками дамочек и колесами тяжелых машин. Достаточно ровное покрытие. Если Проспект закатают таким же материаллом - думаю будет не плохо..Хотя, опять же повторюсь - Весна покажет кто где с...ал.
Symbioz, дякую за фотки. Навіть якшо це чорновий шар асьфальту, все одно якість його кладки гірше нікуди. Я не ремонтник доріг, але навіть я знаючи закони фізики можу припустити , що потрібно унеможливлювати потрапляння бодай краплі води в шар асфальту, а з такими тріщинами ніякий навіть верхній шар на спасе.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua