ХІП-ХОП ВІЙНА!!!
- Юлій
-
- Старший учасник
-
Я тобі про фантазію кажу! Навіщо таке видумувати? Кому це вигідно?Юлик, заебал, не стесняюсь этого слова. Не каверкай имена форумчан - с тобой этого никто из выше указанных не делал. А еще кричал - ничего личного. Не стоит оскорблять тех, с кем не знаешься. К примеру - я больше ПаДре верю. Не нравятся его треки - выложи хоть что-то свое. Кишка тонка? Нет? Хотя-бы текст, бог сним, с минусом... А мы посмотрим, почитаем. Как говорили мудрые - каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны...Про оскорбления я тебя предупредил[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Big Boom
-
- Старший учасник
-
- Дописи: 48
- Подяка отримана: 0
- PaDre
-
- Учасник-експерт
-
Если это были не вы, значит были нагружены левые пацанчики... Как насчет встретиться в реале, меня не так сложно найти или мы ссым???<div class='quotetop'></div>ЕКА, ПеДро - фантазія а х у ї т ь [/b]
Ты про гетто у папы спроси, потому что в твои годы ты его точно не мог видеть...PERDO TU BLIA PODVALNAYA EPOXA IDI SLYHAJ SMOKI MO.ON ZNATOK V PARAHNUX TEMAH KAK I TU, DE TU VIDIL V SHEPETOVKE GHETO???NE S TVOIM TALANTOM 4ETO DELAT!!!!!!!![/b]
- KadrII
-
- Молодший учасник
-
Хм.....лоник нада переговорить насчет етого. Мож сделаем теплый приемчикЕсли это были не вы, значит были нагружены левые пацанчики... Как насчет встретиться в реале, меня не так сложно найти или мы ссым???[/b]

Когда все люди пойдут топится.......я пойду застрелюсьКраткая характеристика: Пю, курю,ругаюсь матом.....но в душе я белый и пуфыстый

- Eka
-
- Молодший учасник
-
писати навчись, рокер ти чи хто там!! помилок більше, навіть якщо це і гон, вже видно твою культуру. тобі тільки руками махати і всій твоїй компанії, бо говорити ви не вмієте. і навіть не здивуюсь, що ви завжди тільки нападаєте всі на одного, бо по-одному, дуже часто хлопці навіть в очі дивитись не можуть... для тих, хто знову напише, що втручаюсь не в своє діло, ви знаєте куди йтиХм.....лоник нада переговорить насчет етого. Мож сделаем теплый приемчик
Падре приходи к нам тут у нас есть такое место как ЗПК(зона польского кладбища) там мона поговорить по дущам
Еще нада буит с Саньком связатся
он уж точно нас поддержит. И еще падре ты сам грубо говоря набиваеш стрелу
А нащет того накрута что ты видел Солдата так скажу что в этом ты конкретно лоханулся. Я лично после этого никак немогу воспринимать тя всерез)[/b]

show me the way...
- KadrII
-
- Молодший учасник
-
Ну так давай разоложим все по полкам....: Первое: предложение встретится поговорить кинул не я и не солдат а падреВторое: Про то что толпой на одного ты ошибаешся....если он будет ко мну лично ве....тся неоткажусь влепить ему хоршую затрещину причем сам.......(не буду ток уточнять чемписати навчись, рокер ти чи хто там!! помилок більше, навіть якщо це і гон, вже видно твою культуру. тобі тільки руками махати і всій твоїй компанії, бо говорити ви не вмієте. і навіть не здивуюсь, що ви завжди тільки нападаєте всі на одного, бо по-одному, дуже часто хлопці навіть в очі дивитись не можуть... для тих, хто знову напише, що втручаюсь не в своє діло, ви знаєте куди йти
) і цікавить мене це все тільки тому, що я з захопленням спостерігала, як хлопці, організувавши батл, хотіли щось зробити, знайти людей, які потім могли і будуть виступати, разом щось робити, а знайшли тільки тих, хто вимахується і вважає себе чогось краще. да тут уже всім цікаво, хто що може, всі чекають та давні тусні для тих, хто любить і розуміє не було. в плані кулаків-це тупо, ну де ж ви? звяжіться з нами, давайте намутим концерт - і побачим, запросим різних гостей, з інших міст, потусуємся? нехай солдат прийде і скаже, о може, ніхто йому погане не зробить.[/b]

Когда все люди пойдут топится.......я пойду застрелюсьКраткая характеристика: Пю, курю,ругаюсь матом.....но в душе я белый и пуфыстый

- Eka
-
- Молодший учасник
-
show me the way...
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-
- Eka
-
- Молодший учасник
-
show me the way...
- IIIkinep
-
- Платиновий учасник
-